Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mircea Badea: Revin cu aceastra intrebare. N-a raspuns nimeni clar
Showbiz

Mircea Badea: Revin cu aceastra intrebare. N-a raspuns nimeni clar

Mircea Badea: Revin cu aceastra intrebare. N-a raspuns nimeni clar

Mircea Badea, prezentator TV al Antenei 3, a comentat in stilul sau caracteristic rezultatele unui sondaj politic.

”Vai, sunt fan total. Dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare, atentie, PNL ar obține 43% dintre voturi. Sunt fan!” a spus Mircea Badea, la Antena 3.

In cadrul emisiunii ”In Gura Presei”, prezentatorul TV a continuat: ”PSD s-ar clasa pe locul secund cu 26%, în ușoară scădere, în timp de alianța USR-PLUS ar bifa 17% în creștere față de luna precedentă. Doar Pro România ar mai trece pragul electoral la mustață. Ce mustață? Sper că nu e vorba despre Dragnea. A, nu, că e cu Pro România. Climat politic. Ce frumos sună. Nu e și el influențat de încălzirea globală? Vot parlamentare, fotografia momentului: PNL 15 aprilie 2020 – 43%, 8 aprilie 2020 ar fi avut 40%668. Într-o săptămână a crescut 3%. A, uite, pe 30 martie avea 45%. Practic e în scădere cu 2% față de 30 martie.

Eu revin cu aceastră întrebare, pentru că n-a răspuns nimeni clar

Trebuie recuperate. Vai de mine! PSD- 26%, dar pe 8 aprilie aveau 29%. ALDE e pa! PMP e pa! UDMR… ia uite, 2%. Mi-aș dori ca acest sondaj să se confirme, deși e greu, pentru că ei spun că dacă în acest weekend ar avea loc alegeri, dar duminică n-au loc alegeri pentru că… carantină. Eu revin cu aceastră întrebare, pentru că n-a răspuns nimeni clar: se mai fac alegeri anticipate? Pe 11 martie, acum o lună jumate, venise Werner să, citez demitizez un pic boala, pentru că el era pe alegeri anticipate. Se mai fac alegeri anticipate, știe cineva?” a comentat ironic Mircea Badea, la Antena 3, potrivit DCnews.