Lifestyle

Mircea Badea sare la gâtul celui mai renumit vlogger. „Știi că te iubesc și că mor de tine!”

Mircea Badea sare la gâtul celui mai renumit vlogger. „Știi că te iubesc și că mor de tine!”

Gestul făcut de Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, de a încălca regulile impuse de autorități, nu a fost taxat doar de autorități, ci și de oamenii de televiziune. De această dată, vloggerul, care a împlinit 20 de ani, a fost aspru criticat de Mircea Badea.

Mircea Badea a  criticat în termeni duri isprava lui Andrei care s-a bătut cu pumnii în piept că face reformă în învățământ.

„Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu. N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. cântăreț de manele), din același sector de activitate”, a declarat prezentatorul.

„Știi că te iubesc și că mor de tine!”

vedeta de la Antena 3 a început să fredoneze versuri din cântecele dedicate vloggerului:  „De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”, a cântat Mircea Badea, la Antena 3.

Reforma în domeniul Educației are șanse să se întâmple

„Și mă vei întrebam ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă. Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a încheiat prezentatorul de la Antena 3.