Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Mireasa”, o nouă emisiune, marca Antena 1. Diana Dumitrescu: „Vrem să promovăm iubirea!”
Showbiz

„Mireasa”, o nouă emisiune, marca Antena 1. Diana Dumitrescu: „Vrem să promovăm iubirea!”

„Mireasa”, o nouă emisiune, marca Antena 1. Diana Dumitrescu: „Vrem să promovăm iubirea!”

„Mireasa”, o nouă emisiune, marca Antena 1. Diana Dumitrescu le dă întâlnire telespectatorilor sâmbătă, 21 martie, la ora 17:00, într-o ediție de gală a emisiunii. „Vrem să promovăm iubirea!”, ne-a asigurat aceasta.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, publicul le va putea fi alături concurenţilor în casa Mireasa. Sâmbăta, de la ora 17:00, se va decide soarta fetelor din concurs într-o ediţie de gală a emisiunii.

„Mai sunt doar câteva zile până la marea premieră a show-ului şi vreau să vă spun că sunt foarte nerăbdătoare să începem. Este un proiect foarte important pentru mine, mă aflu pentru prima oară în postura de host al unui show live, zilnic şi cred că oricine ar fi în locul meu ar avea emoţii. Abia aştept să cunoaştem împreună concurenţii acestui sezon, să vă prezint casa în care aceştia vor locui, dar şi celelalte surprize pe care echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor”, a declarat Diana Dumitrescu.

La Mireasa, fiecare băiat va intra în casă însoţit de cea mai apropiată persoană din viaţa lui. Însoţitorul poate fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten. Cel mai important criteriu este ca persoana să îi fie foarte apropiată, de încredere şi să îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol important pe parcursul competiţie. Ei sunt cei care vor decide, alături de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

Marele premiu este de 40.000 de euro și nuntă la cheie

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţării, ba chiar şi din străinătate. Ei sunt dornici să îşi găsească sufletul pereche, să lupte pentru a-l cuceri şi să câştige marele premiu – 40.000 de euro şi nunta la cheie.  Pe lângă marele premiu, vor exista şi mize săptămânale şi alte câştiguri-surpriză.

O altă noutate absolută este spaţiul în care concurenţii vor locui. Până acum existau două locuinţe, casa fetelor şi casa băieţilor. În noul sezon  concurenţii vor locui în aceeaşi casă, o locuinţă nouă, spaţioasă, modernă, care va avea şi un spaţiu destinat marilor surprize.

Diana Dumitrescu a mărturisit că va fi exact așa cum îi va cere situația. ”Am cunoscut o parte dintre concurenți și o să fie ceva frumos. Vrem să promovăm iubirea. O să am personalitate multiplă, în funcție de concurenți. Dacă situația o va cere voi fi rea. Pot să fiu și foarte rea, și calmă, și blândă, și înțelegătoare, dar sper să fie frumos.”, a spus ea.