Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mirela de la „Insula Iubirii”, mai îndrăgostită ca niciodată. „Tu îmi ești DESTIN”
Showbiz

Mirela de la „Insula Iubirii”, mai îndrăgostită ca niciodată. „Tu îmi ești DESTIN”

Mirela de la „Insula Iubirii”, mai îndrăgostită ca niciodată. „Tu îmi ești DESTIN”

Mirela de la „Insula Iubirii”, mai îndrăgostită ca niciodată. „Tu îmi ești DESTIN”. Mirela Baniaș a devenit cunoscută în show-biz-ul românesc, după ce a participat la emisiunea „Insula Iubirii”, de la Antena 1. Mirela a participat la emisiune alături de partenerul său de atunci, Ionuț Gojman. Relația lor, însă, s-a destrămat.

270După separarea de Ionuț Gojman, Mirela Baniaș și-a refăcut viața alături de Florin Tecar. Mirela e foarte îndrăgostită de soțul său, în ciuda diferenței de vârstă. Ea a ținut să-i facă o declarație de dragoste de ziua sa de naștere, pe pagina sa de Facebook.

”Pentru EL – AL MEU. Astăzi este ziua TA de naștere, om bun și frumos, ce pot să-ți doresc mai mult de ce a pregătit Dumnezeu pentru viata ta? Dar știu ca tot ce a pregătit pentru tine în spatele oricărui lucru se află dragostea SA!!! FII BINECUVÂNTAT!

El să-ți călăuzească pașii și să-ți împlinească toate dorințele… Ești un om bun și sunt mândră ca ești Soțul meu, definiția fericirii MELE. Nu-mi doresc altceva decât sa trăim tot asa sănătoși, fericiți, bucuroși că ne avem unul pe CELĂLALT. Să îmbătrânim frumos împreună, sa ne respectam, sa avem credință în Dumnezeu iar încrederea dintre noi sa rămână veșnic sincera, dragostea noastră să rămână ETERNĂ!!!

Ești un soț minunat, grijuliu și plin de dragoste și vreau să știi că lângă tine sunt cea mai fericita și iubita soție din lume!!! Azi îți doresc cadouri despre suflet: sinceritate, toleranta, curaj, bunătate, iubire. TU ești mai mult decât conștiința, mai mult decât amic, mai mult decât iubit, mai mult decât SOȚ, tu îmi ești DESTIN. LA MULȚI ANI! ❤️”, a spus Mirela Baniaș.