Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mirela Vaida intră în politică? Răspuns neașteptat
Showbiz

Mirela Vaida intră în politică? Răspuns neașteptat

Mirela Vaida intră în politică? Răspuns neașteptat

Mirela Vaida intră în politică? Răspuns neașteptat. Celebra prentatoare TV a mărturisit că nu se vede în postura de politician. Pentru că îi lipsește „abilitatea de populist”.

Vedeta speră însă ca lucrurile să se schimbe. „Dacă se va schimba ceva şi vor veni tineri deştepţi”, Mirela Vaida ia în considerare o posibilă implicare în politică. Acesta a povestit, pentru DCNews, despre ce ar împinge-o să intre în politică. A vorbit, deasemenea, și despre momentul în care ar fi motivată să facă acest pas.

„Politicieni care parcă nu și-au iubit țara, nu și-au poporul, nu și-au iubit părinții”

„Nu m-am gândit niciodată la treaba asta, la politică. Mie mi se pare că, pentru a fi om politic, trebuie să ai o abilitate de a fi populist. Dar nu într-un fel pozitiv, ci într-un fel în care să convingi oamenii de una şi tu, pe la spate, să faci alta.

Cel puţin pe mine asta m-au învăţat politicienii din ultimii ani. Care parcă nu şi-au iubit ţara, nu şi-au iubit poporul, nu şi-au iubit părinţii. În actuala clasă politică eu nu mă văd”, a spus vedeta.

„Deşi vine alt partid la putere, eu mă simt tot pe cont propriu”

„Dacă se va schimba ceva şi vor veni tineri deştepţi pe care eu îi văd în jurul meu, îi cunosc. Verişori de-ai mei, verişoare de-ale mele care au făcut, cu efortul părinţilor şi care au plecat din judeţul Iaşi, unele dintre ele de la ţară, şi care au ajuns la King’s College Londra, la Cambridge sau Oxford.

Și care au ieşit de acolo cu rezultate foarte bune. Eu cred că tineri ca ei pot schimba viaţa politică. Și dacă o pot schimba, atunci sigur că putem intra şi noi, cei care ştim că vrem să facem bine.

Dar eu nu văd vreo schimbare politică. Deşi vine alt partid la putere, eu mă simt tot pe cont propriu. Tot lăsată de izbelişte, nerespectată ca şi cetăţean al acestui stat”, a mărturisit Mirela Vaida.