Info Actual > Ezoteric > Misterul morții a fost dezlegat. Ultimele clipe de viață îți arată drumul
Ezoteric

Misterul morții a fost dezlegat. Ultimele clipe de viață îți arată drumul

Misterul morții a fost dezlegat. Ultimele clipe de viață îți arată drumul

Moartea este un fenomen straniu care a ridicat și ridică multe semne de întrebare. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii de știință au încercat să afle ce se petrece după moarte, însă unii au vrut să știe ce văd pacienții în stadii terminale înainte de moarte.

Christopher Kerr, medic, a scris o carte despre acest subiect. El a explicat că, înainte de deces, cei mai mulți oameni au viziuni în care apar persoane dragi pe care le-au pierdut, potrivit Washington Post.

Mary era pe patul de moarte. Când copiii ei s-au adunat în jurul ei, a început să legene un bebeluș imaginar. L-a strâns în brațe, arătând o fericire care era în contradicție cu suferința ei fizică. Copiii ei s-au adresat doctorului, îngrijorați de faptul că mama lor halucina, dar acesta i-a încurajat să o lase să joace o scenă care avea sens doar pentru ea.

Momentul care a schimbat viziunea asupra morții

Mai târziu, au aflat că Mary a născut un bebeluș mort, cu mulți ani înainte să aibă ceilalți copii. Ceea ce părea a fi o halucinație bizară, de fapt, a ajutat-o pe femeie să rezolve o traumă pe care o ținuse în ea de ani buni. Femeia a murit la scurt timp.

Christopher Kerr, medicul care a îngrijit-o pe Mary, spune că acel moment i-a schimbat viziunea asupra morții.

Se pare că astfel de viziuni, vise și experiențe, precum cele manifestate de Mary, sunt comune înainte de momentul decesului.

Misterul morții a fost dezlegat. Ultimele clipe de viață îți arată drumul

Kerr a scris o carte pe care a publicat-o recent, în care a descris aceste viziuni și modul în care îi ajută pe oameni să se pregătească pentru sfârșit.

Pentru a putea explica oamenilor acest fenomen, doctorul a intervievat mii de pacienți cu boli în stadii terminale, aflați în pragul morții, despre viziunile și visele lor. Medicul a descoperit că majoritatea pacienților tind să vadă oameni pe care i-au iubit de-a lungul vieții și care au murit. În aceste viziuni pot să apară și animale de companie sau obiecte care au avut un rol important pentru ei.

Aceste viziuni îi ajută pe cei aflați pe moarte să se reunească cu oamenii pe care i-au iubit și i-au pierdut, momente care le aduc iertare și pace, a explicat medicul.