Lifestyle

Misterul relației dintre fosta prezentatoare PRO TV Iulia Vântur și Salman Khan

Misterul relației dintre fosta prezentatoare PRO TV Iulia Vântur și Salman Khan
spynews.ro

În urmă cu câțiva ani buni, Iulia Vântur a lăsat rolul de prezentatoare tv din România pentru a pleca alături de Salman Khan în India.

FOTO playtech.ro

Odată cu aceasta, Iulia și-a schimbat și meseria și s-a apucat de cântat, apărând chiar și în câteva filme.

Fericită de ziua ei, alături de prieteni

Recent, Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere și a postat pe Instagram în ipostaze de fericire. Dar, aceasta a pozat doar în compania prietenilor, nu și cu starul bollywoodian Salman Khan, bărbatul pentru care s-a mutat practic în India.

Cu toate că toată lumea știe de relația ei cu celebrul actor, cei doi trăiesc o poveste de dragoste departe de ochii lumii, de o discreție aproape bizară, despre care nu vorbesc deloc.

Și, de asemenea, se știe că românca din Iași a trecut prin momente jenante la unele interviuri sau la anumite evenimente. Iar, acum, probabil s-a întâmplat același lucru, când au apărut zvonuri că s-a rupt lanțul de iubire cu mega-starul indian, ea fiind nevoită să răspundă totuși dacă e da sau ba, într-un interviu pentru VIVA!.

Misterul dă savoare dragostei

Astfel, fosta prezentatoare de la PRO TV, a declarat că „misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani”.

Totodată, Iulia a explicat și cum stau lucrurile cu planurile de căsătorie sau, de ce nu, de maternitate: „Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”.

Iulia Vântur, acasă de ziua mamei sale

Pe 6 decembrie 2022, vedeta i-a făcut o surpriză deosebită celei mai importante femei din viața ei, respectiv mamei sale.

FOTO captura video

Drept dovadă, Iulia Vântur a postat pe rețelele sociale un clip alături de mama ei, în timp ce femeia o strânge tare în brațe, foarte fericită să-și aibă fiica alături și să sufle în lumânările puse pe tortul ținut de Iulia. „Chiar nu mă așteptam”, se aude spunând aceasta în înregistrarea video.

FOTO captura video

Cu ocazia acestui eveniment, Iulia Vântur a scris pe rețelele de socializare următoarele:

  • „Dragostea mamei! Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele”
  • „Nimic nu se compară cu îmbrățișarea mamei. Mama e dragoste! Pură, necondiționată, blândă și puternică în același timp. Îți mulțumesc, mamă! Pentru viață, pentru că ești, pentru că sunt! Te iubesc! La mulți ani”.