Lifestyle

Mitica Dragomir arunca bomba: „Liga 1 nu se va mai relua si nu se mai da titlul anul acesta!”

Mitica Dragomir arunca bomba: „Liga 1 nu se va mai relua si nu se mai da titlul anul acesta!”

Mitica Dragomir arunca bomba!  Reamintim ca activitatea fotbalistă din țară a fost suspendată de FRF, din cauza pandemiei de coronavirus. Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, este pesimist în ceea ce privește reluarea sezonului în Liga 1.

Fostul președinte al LPF a afirmat că acesta este doar începutul și nu crede că în acest an va exista o echipă campioană. Mai mult, Dragomir a mai spus că și meciul Islanda – România, programat pe 26 martie în vederea barajului pentru EURO 2020, va fi amânat.

Mitica Dragomir arunca bomba: Pandemia va avea vârful nenorocitor peste vreo 10 zile

„Cred că Liga 1 nu se va mai relua niciodată şi nu se mai dă titlul anul ăsta. Nu se joacă nimic, nu se joacă nici Islanda – România. Pandemia va avea vârful nenorocitor peste vreo 10 zile”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProX.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, că vor fi suspendate toate competiţiile sportive de pe teritoriul ţării

„Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul Covid-19 şi luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, Federaţia Română de Fotbal a decis să suspende toate competiţiile până la data de 31 martie 2020.

Federaţia Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc şi să participe activ la măsurile pe care Guvernul României şi autorităţile internaţionale le recomandă pentru protejarea sănătăţii publice”, se arată în comunicatul FRF, potrivit EVZ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *