Info Actual > Showbiz > Momente cumplite pentru Dan Cruceru. „Au fost unele dintre cele mai grele minute din viaţa mea”
Showbiz

Momente cumplite pentru Dan Cruceru. „Au fost unele dintre cele mai grele minute din viaţa mea”

Momente cumplite pentru Dan Cruceru. „Au fost unele dintre cele mai grele minute din viaţa mea”

Momente cumplite pentru Dan Cruceru. „Au fost unele dintre cele mai grele minute din viaţa mea”. După patru luni de Republica Dominicană, Dan Cruceru a revenit în România.

Dar, timp de două săptămâni nu a putut să-și sărute sau să-și îmbrățișeze soția și copiii. Vedeta Kanal D a intrat în izolare. A povestit pe blogul său, taticool.eu, despre toate întâmplările și supărările din aceste 14 zile.

„Nu ne-am îmbrăţişat, nu ne-am sărutat”

“Am venit acasă într-o seară de vineri. După patru luni departe de familie şi după o călătorie de mai bine de 30 de ore. Nu-mi mai îmbrăţişasem soţia din Ianuarie. Iar pe copii tot de atunci. Am ieşit din aeroport echipat, cum prevedea legea: cu mască pe faţă şi cu mănuşi.

Soaţa mă aştepta la fel de costumată. Mi-a pus cheile maşinii pe o măsuţă şi 15 lei de parcare. Atât. Ne-am privit în ochi. Doar atât. Am vorbit câteva minute păstrând o distanţă de doi metri. Ne-am şi salutat. Cumva. Călcâi în călcâi.

Nu ne-am îmbrăţişat, nu ne-am sărutat. Nimic din toate astea, deşi ni le doream nespus. Am respectat legea. Pentru că am zis că suntem persoane responsabile.Am plecat cu maşina de la aeroport singur. După mai bine de patru luni departe de familie. Am ajuns acasă, în cartier. Iar Sophia era încă afară.

De când a văzut maşina, a început să alerge spre ea, cu lacrimile şiroindu-i pe obraji. „A venit tati!”, striga cu gura până la urechi, cu o fericire nespusă şi cu lacrimile în continuare curgând, imposibil de stăvilit. Acele 30 de minute au fost unele dintre cele mai grele din viaţa mea.

Îmi aveam copilul la doi metri de mine şi nu puteam să-l iau în braţe. Şi asta era tot ce ne doream amândoi în acele momente. Îmbrăţişarea care confirma reîntregirea familiei, relipirea inelului pe care îl formăm de atâta timp”, a mărturisit Dan Cruceru.

Momente cumplite: „Mi-am văzut copiii pe geam”

Vedeta Kanal D a mai spus că a închiriat o garsonieră chiar în blocul în care locuia. Timp de două săptămâni nu a avut contact fizic cu copiii sau cu soția sa. Dan Cruceru a vrut să respecte legea în totalitate.

Cine este Dan Cruceru. Totul despre prezentatorul Survivor România - W

„Și, în tot acest timp, mi-am văzut copiii pe geam. Cel mic nu mai înțelegea nimic. Tati ba e la televizor, ba pe telefon, dar acum e în fața lui, separat de un geam. Și nu poate să se joace cu el, nu poate să-i smotocească fălcuțele. Haos în capul copilului!

În timp, am creat un joc. Venea la geamul meu și bătea cu degețelul în sticlă. Iar eu, din partea cealaltă, îi pupam degețelul. De fapt pupam geamul. Și l-am pupat de sute de ori în cele două săptămâni. De sute de ori.

(…) Dar, în cele 14 zile, a fost cu totul altceva. Piticii mei erau acolo, lângă mine, la doar 2 metri distranță. Era suficient să deschid o ușă și să năvălească în brațele mele. Atât de ușor. Și mi-a fost incredibil de greu.

Dar am ales să respect legea și să fiu un adult, un părinte și un român responsabil”, a mais spus acesta.

Supărarea prezentatorului Survivor provine din faptul că a fost căutat de un polițist abia după patru zile.

„După patru zile, m-a căutat şi pe mine cineva de la Poliţie. După patru zile. În tot acest timp, aş fi putut face orice. Să mă urc în maşină şi să plec în lume. Dar mai ales să-mi strâng copiii în braţe. Dar n-am făcut-o. M-am dus în garsoniera închiriată şi am stat cuminte acolo”, a mai spus Dan Cruceru.