Info Actual

Info Actual > Diverse > Momente cumplite pentru Rică Răducanu. A ajuns de urgență la spital. „Are nevoie de oxgen!”
Diverse

Momente cumplite pentru Rică Răducanu. A ajuns de urgență la spital. „Are nevoie de oxgen!”

Momente cumplite pentru Rică Răducanu. A ajuns de urgență la spital. „Are nevoie de oxgen!”

Fostul portar Rică Răducanu a fost internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Vineri, săptămâna trecută soția sa a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus după ce a făcut testarea PCR. Văzând că soția sa se simpe rău și este internată la spital, Rică a făcut și el acel test, dar din păcate a ieșit tot pozitiv. Așa că, fostul sportive, împreună cu soția sa sunt internați împreună la spitalul „Matei Balș” din București.

„Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19”, a precizat clubul giuleştean.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în echipa naţională. Fostul internaţional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid. El a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

O legendă a fotbalului românesc, Rică Răducanu (74 de ani), pe numele său adevărat Răducanu Necula, s-a născut pe 10 mai 1946, la Vlădeni, în județul Ialomița. Fostul portar a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. Pentru această performanță, el a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

Răducanu are un titlu câştigat cu Rapid Bucureşti în 1967 şi două Cupe ale României, cu aceeaşi echipă, în 1972 şi 1979.

Declarații de ultim moment de pe patul de spital

Rică Răducanu și soția sa sunt infectați cu coronavirus, iar fostul sportiv a mărturisit că soția sa este în stare mai gravă decât el, având nevoie de oxigen.

Contactat telefonic de Cătălin Măruță, Rică Răducanu a spus cum s-a petrecut totul.

„Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta mea e mai rau. Nu stiu de unde a aparut boala, ea a fost mai de mult bolnava, si mi am facut si eu testul si m-au gasit si pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de venieri la spital, iar eu am facut testul vineri.

Eram acasa, dar pana la urma amandoi am fost internati. Sotia e mai rau, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tusesc. Ea are nevoie de oxigen. Cine vrea sa fie asa ceva, le transmit sanătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urata.

Poate trece mai usor beleaua asta, sa ne refacem viata. Abia astept sa facem un spriț. Am niste oameni care muncesc, saracii, zici ca sunt cosmonauti (n.red. echipa medicală)”, a spus Rică Răducanu, de pe patul de spital, într-un interviu pentru Cătălin Măruță.

Rică Răducanu, în vârstă de 74 de ani, s-a născut la data de 10 mai 1946, în Vlădeni, județul Ialomița. Acesta este un fost fotbalist român, portar. Rică Răducanu a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, performanță pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.