Info Actual > Diverse > Momente de coşmar pentru Dumitrescu. Trimis după gratii de DIICOT. Acuzaţiile sunt grave
Diverse

Momente de coşmar pentru Dumitrescu. Trimis după gratii de DIICOT. Acuzaţiile sunt grave

Momente de coşmar pentru Dumitrescu. Trimis după gratii de DIICOT. Acuzaţiile sunt grave

Momente de coşmar pentru fiul lui Ilie Dumitrescu. Tânărul de 28 de ani a fost trimis după gratii de DIICOT. Acuzaţiile sunt foarte grave. Fostul fotbalistul riscă ani grei de închisoare.

Potrivit evz.ro, în baza probelor pe care polițiștii bucureșteni antidrog de la Crimă Organizată le-au furnizat, procurorii DICOT l-au trimis în judecată pe cel care, acum vreo 10-12 ani, cocheta cu fotbalul din postura de jucător al Viitorului Constanța. Alături de el, va fi judecat și un bărbat, angajat al MApN, din postura de complice.

Cumpărătorul a fost o polițistă de la antidrog

Sică a fost prins în timp ce încerca să vândă trei grame de cocanină unei tinere pentru suma de 1.350 de lei. Fără să aibă habar, toată tranzacția a fost filmată chiar de cumpărător, o tânără polițistă de la Crimă Organizată infiltrată în anturajul lui Sică.

„Totul s-a întâmplat în fața restaurantul The Dock, din București, ce aparține familiei lui. O locație aflată pe cheiul Dâmboviței. Acolo, el (n.r. Sică Dumitrescu) și un alt bărbat, un cadru militar al MApN, un obișnuit al locului, au vândut unei tinere trei grame de cocaină.

Cumpărătorul a fost o polițistă de la antidrog infiltrată în anturajul lui, căreia Sică îi tot spunea că s-a îndrăgostit de ea.

În anchetă, bărbatul a recunoscut tot. Nici nu prea avea cum să nu o facă pentru că totul a fost filmat video și ambiental. A și plâns. Celălalt bărbat, militarul, avea rolul să îi țină spatele. E un personaj care stătea pe la restaurantul familiei Dumitrescu”, au dezvăluit surse judiciare pentru sursa citată.

Investigațiile nu s-au terminat

Surse judiciare vorbesc și despre faptul că, de ceva vreme, Sică se implicase destul de mult în distribuția de cocaină pentru lumea bună din Capitală.  Fapt care a și atras atenția asupra lui. Cum investigațiile polițiștilor antidrog nu se opresc aici, odată cu trimiterea în judecată a lui Sică, rămâne de văzut dacă în acest dosar vor apărea și alte nume sonore de consumatori sau chiar dealeri.