Info Actual

Info Actual > Showbiz > Momente de cumpănă pentru Carmen Minune. S-a internat de urgență, împreună cu fiica sa
Showbiz

Momente de cumpănă pentru Carmen Minune. S-a internat de urgență, împreună cu fiica sa

Momente de cumpănă pentru Carmen Minune. S-a internat de urgență, împreună cu fiica sa

Momente de cumpănă pentru Carmen Minune. S-a internat de urgență, împreună cu fiica sa. Cântăreața a declarat că și-a făcut testul pentru Covid-19. Aceasta a mai spus că atât ea, cât și fetița ei, Sofia, se află sub supravegherea medicilor, iar acum așteaptă rezultatele.

Cele două sunt internate la spital. În urma unei infecții pe care a suferit-o fiica ei și, printre alte analize, atât mama, cât și fiica au fost nevoite să se testeze și pentru noul coronavirus.

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei”, a declarat Carmen Simionescu, conform spynews.ro.

„De la izolați în casă am trecut la izolați în spital”

Artista a mărturisit că singura sa dorință este ca fiica sa să fie sănătoasă. Și că abia așteaptă să depășească aceste momente de cumpănă.

„Cu toate acestea, e foarte greu. De la izolați în casă am trecut la izolați în spital. Pentru că nu avem voie să primim vizite și asta ne îngreunează și mai tare situația pentru că aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe. Să îmi zică că o să fie bine. Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă”, a mai spus Carmen Minune.