Info Actual

Info Actual > Showbiz > Momente grele pentru Jean Paler: Actorul își strigă disperarea: „Aştept, ca puşcăriaşii”
Showbiz

Momente grele pentru Jean Paler: Actorul își strigă disperarea: „Aştept, ca puşcăriaşii”

Momente grele pentru Jean Paler: Actorul își strigă disperarea: „Aştept, ca puşcăriaşii”

Momente grele pentru Jean Paler. Măsurile de restricție impuse de autorități din cauza noului coronavirus a dus la un blocaj financiar al tuturor artiștilor din întreaga lume. Printre aceștia se numără și actorul român Jean Paler care este nevoit să se descurce cu pensia.

Momente grele pentru Jean Paler: „Nu s-a gândit la cei neajutorați”

„Sunt pensionar și am 67 de ani. Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă? Pe ăla de 64 de ani sau mai tânăr nu-l ia? Căci din declarațiile și tot ce arată la televiziuni sunt de toate vârstele îmbolnaviți cu COVID-19.

Deci, care e criteriul de vârstă fixă de 65 ani și peste? Apoi, dacă sunt singur și nu am pe nimeni, bolnav cardiac cronic (ultim grad) am nevoie de alimente, de medicamente, pe care trebuie să le cumpăr, nu pot coborî sa le iau, făcând foamea și ducând lipsa strictului necesar decât așteptând ca pușcăriașii ora de ieșire la aer.

Cine a gândit această lege, înainte de a o pune în practică, nu s-a gândit la cei neajutorați”, a declarat Jean Paler pentru Click.