Info Actual

Info Actual > Diverse > Monica Pop a luat decizia finală. Nu vrea să se vaccineze anti-covid
Diverse

Monica Pop a luat decizia finală. Nu vrea să se vaccineze anti-covid

Monica Pop a luat decizia finală. Nu vrea să se vaccineze anti-covid

Monica Pop a luat decizia finală. Nu vrea să se vaccineze anti-covid. Celebrul medic a spus care este motivul pentru care nu vrea să se vaccineze anti-covid. „Știm foarte bine ce grav este și cât de tare treci pe lângă cea cu coasa”.

Medicul Alexandru Rafila a menționat că persoanele aflate într-o sănătate este extrem de fragilă și precară, prezintă riscuri mari în fața vaccinului. printre aceștia se numără și Monica Pop.

În  acest context, Monica Pop a spus că nu vrea să se vaccineze împotriva noului virus. Medicul a invocat două motive. În acest moment face şedinţe de chimioterapie, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului care i-a afectat colonul, potrivit doctorulzilei.ro. Iar al doilea motiv invocat de medic este anafilaxia, una dintre contraindicații.

„O dată pentru tratament. Al doilea, că scrie în prospect că anafilaxia este una dintre contraindicații. Pacienții care au făcut reacții anafilactice, și Doamne ferește că știm foarte bine ce grav este și cât de tare treci pe lângă cea cu coasa, într-o situație de genul ăsta. Eu știu și nu vă doresc să aflați vreodată. ”, a dezvăluit Monica Pop.

Monica Pop: „Siguranță nu există în medicină”

„Eu nu m-am vaccinat pentru că nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt COVID. Nu s-a pus problema încă, pentru că nu suntem în linia întâi. Un aspect. Și al doilea, eu am una dintre marile contraindicații ale acestui vaccin, am avut șoc anafilactic. Am și povestit despre treaba asta de multe ori pentru că asta s-a întâmplat, la unul dintre medicamentele citostatice și asta este situația. Deci e una dintre indicațiile majore.

„Aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin și ADEVĂRUL”

Dar lăsând la o parte acest lucru, eu aș vrea să știu mai multe despre acest vaccin și ADEVĂRUL. Pentru că nu e adevărat că au fost reacții foarte puține. Au fost reacții și, spunându-le crește credibilitatea, eu așa cred. Pentru că, dacă se spune că nu e niciun fel de problemă, că nu se întâmplă absolut nimic, nu e ok. Nu există niciun fel de medicament de pe fața pământului, niciun act medical și absolut nimic fără riscuri. Și despre asta nu s-a vorbit. Nu se poate treaba asta, oamenii trebuie informați corect. Nu amenințări, panică și inducere în stări depresive, pentru că asta s-a întâmplat și se întâmplă în continuare.

Nu există siguranță în medicină. Există procent de eficacitate, care poate fi foarte mare

Vaccinurile, fără doar și poate, au salvat omenirea. Însă cuvântul sigur nu are ce să caute lângă un act medical, oricare ar fi acela. Pentru că siguranță nu există în medicină. Există procent de eficacitate, care poate fi foarte mare. S-ar putea ca vaccinul să fie foarte ok, e perfect posibil, dar trebuie să și aflăm și trebuie să și citim despre el. Și dacă cei care au întocmit prospectul au scris niștre lucruri corecte, care nu ne se spun, nu este un lucru normal și nici corect față de oamenii din țara aceasta”, a mai spus Monica Pop.