Info Actual

Info Actual > Diverse > Monica Pop a surprins toată România. Pe cine s-a supărat celebrul medic
Diverse

Monica Pop a surprins toată România. Pe cine s-a supărat celebrul medic

Monica Pop a surprins toată România. Pe cine s-a supărat celebrul medic

Medicul oftalmolog Monica Pop nu a fost niciodată în cele mai bune relații cu politicienii. De această dată, celebrul medic intervine în scandalul generat de minerii din Liupșeni și le transmite politicienilor un mesaj dur.

Impresionat de situația în care se află minerii care protestează în subteran deja de o săptămână, Monica Pop susține că nu este normal ce se întâmplă și dă vina pe politicieni pentru postura în care sunt puși oamenii.

Nici cu animalele nu e normal să se poarte decidenții așa!

„E foarte impresionant ce se întâmplă cu minerii!!”, a scris Monica Pop, care consideră că situația este critică. Medicul oftalmolog mai spune  că nici cu animelele nu e normal să se comporte nimeni așa, iar suferința oamenilor care se află în această situație e de-a dreptul șocantă.

Monica Pop: Domnilor decidenţi, aţi pierdut şi ultima urmă de omenie

„Nici cu animalele nu e normal să se poarte decidenții așa! E absolut incredibilă starea şi suferința acestor mineri, după ce că au salarii de mizerie, deși îşi pun viața în joc, pentru noi, în fiecare zi! Nu se poate să fie trataţi așa!

Domnilor decidenţi, aţi pierdut şi ultima urmă de omenie??!! Sau n-aţi avut-o niciodată, aţi vrut doar funcții??!!”, a scris Monica Pop pe contul personal de socializare.

Monica Pop este cunoscută pentru firea deseori vulcanică și s-a contrat recent și cu celebrul jurnalist, Cristian Tudor Popescu pe tema vaccinul anti-covid.

„Sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani.

Dânsa vorbește despre leucemie, virus și vaccin și mai înainte vorbește despre inducție genetică: „vaccinul produce inducție genetică”. Nu ne spune ce înțelege dânsa prin inducție genetică. Vorbește despre domenii ale științei medicale, genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toți medicii profesioniști din aceste domenii sunt făcuți afiș. Vorbește ca o precupeață la piață. 10 ani, hai 5 de la mine. Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie”, a declara Cristian Tudor Popescu.

Replica celebrului medic nu s-a lăsat așteptată.

„Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. Dar nu e o noutate. Cristian Tudor Popescu i-a înjurat și pe Patriarh, și pe mulți alții. Are păreri total neavizate pe zona medicală, dar poate să le spuna civilizat. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog, tot medic sunt. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva?! Cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, à la longue, ale vaccinului? Cine e Cristian Tudor Popescu la scara întregii țări?”, a spus și medicul.