Social

Monica Pop acuză! „Am devenit dintr-o dată marii eroi ai neamului!”

Monica Pop acuză! „Am devenit dintr-o dată marii eroi ai neamului!” Medicul oftalmolog Monica Pop este renumită pentru pozițiile sale tranșante atunci când este vorba despre probleme sociale din această țară. Aceasta a publicat recent o postare plină de acuzații împotriva celor care, până mai ieri, au arătat cu degetul medicii români.

„NOROI IN LOC DE AURA DE SFINTI! RANILE DE SUFLET SE VINDECA GREU! SCUZE? – DELOC FATA DE CEI DIN LINIA ÎNTÎI!!! ONOAREA UNDE E? DIN MALITIE SI INTERES , MULTI ATI DESCONSIDERAT MEDICII MEREU, DESI STIATI BINE CA NU E CORECT SI NICI DREPT!DAR LA BOALÂ V-ATI FOLOSIT, DE NOI LA NEVOIE SI LA NECAZ,! IAR TRAFIC DE INFLUENTA CIT CUPRINDE! ATI INFLUENTAT IN RAU, ATI FACUT TOTUL PENTRU A SCADEA MULT INCREDEREA ROMANILOR IN MEDICI!

NU I-ATI ASCULTAT PE CEI VINDECATI, PE CEI MULTUMITI, PENTRU EI NU ATI AVUT URECHI, ATI CAUTAT SI ATI HIPERBOLIZAT MEREU CEVA NEGATIV, NE-ATI PUS MEREU NOROI PE CAP, IN LOC DE AURA DE SFÎNȚI!
ATI PRELUAT INVENTII SI RELE DE LA CÎTIVA SCELERATI, V-ATI REMARCAT PRIN RĂU și VENiN, TOCMAI LA ADRESA LOR, A ZEILOR LUMII !!”, a scris aceasta cu litere mari pe pagina sa de Facebook

România, cei mai mulți medici infectați din Europa de Est - Forbes.ro

Medicii români, apreciați în lume, dar huliți în țara lor

Monica Pop nu poate să nu aducă în discuție faptul că cei care, astăzi, îi numesc eroi pe medici sunt cei care, mai ieri, îi înjurau și îi defăimau. „ACUM, CA SINT SINGURA VOASTRA SALVARE,, IN ROMANIA, AM DEVENIT DINTR-O DATA DIN MARII MEREU DEFAIMATI, MARII SUPRAOAMENI, MARII EROI AI NEAMULUI!IN GENUNCHI IN FATA MEDICILOR! MEREU!
MEDICII ROMANI CAUTATI SI DORITI PESTE LUME, NUMAI IN TARA LOR HULITI LA SINGE! PRINTR-O COALITIE ORIBILA, GREU DE INTELES, CARE A INMULTIT MORMINTE!!!

CEI IN CAUZA, MULTI, SI DIN TOATA SOCIETATEA, DAR, DESIGUR, NU TOTI, AVETI PACATE FOARTE GRELE PE SUFLET, CREDINCIOSI SAU NU! E GREU SA SPERATI IN IERTARE! EXACT TOTI CEI CARE AU FACUT ASA ATI PIERDUT INCREDEREA TUTUROR! IAR CE ATI FACUT, S-A INTORS TOTAL IMPOTRIVA VOASTRA! VETI SCAPA? CINE MAI POATE CREDE IN CEI CARE NE-AU DEFAIMAT ANI SI ANi, PE NEDREPT, OPACI VOIT LA REALITATE, IAR ACUM NE RIDICA IN SLĂVI???!!!

ATI AUZIT VREUN CUVINT DE REGRET PENTRU COMPORTAMENTUL ORIBIL FATA DE MEDICI , ACEASTA BREASLA SFINTA? SI-A PUS CINEVA CENUSA IN CAP? NU! PENTRU CA NU REGRETA! ACUM CAINA MEDICII DE TEAMA CA POT RAMINE FARA EI, FARA SACRIFICIILE, COMPETENTA SI DARUIREA LOR DINTOTDEAUNA! DAR PE CARE N-AU VRUT S-O VADA PINA ACUM! UNII DIN INTERESE MESCHINE, ALTII DIN PARERI GRESITE, ALTII DIN RAUTATE SI FIXITATE IN IDEI! UNII AU INCEPUT IAR! AFERIM! ACUM S-AU TREZIT OAMENII, GATA!!!”, a mai spus Monica Pop.