Info Actual > Social > Monica Pop îl desființează pe Raed Arafat: „Românii știu! Un nespecialist”
Social

Monica Pop îl desființează pe Raed Arafat: „Românii știu! Un nespecialist”

Monica Pop îl desființează pe Raed Arafat: „Românii știu! Un nespecialist”

Monica Pop îl desființează pe Raed Arafat. Celebrul medic oftalmolog a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre noua tulpină a coronavirusului și spune că șeful DSU este “un nespecialist­”.

„Românii știu! Avem ministru al Sănătății un cunoscut profesor doctor de specialitate! De ce și în ce calitate vorbește domnul dr. Arafat, un nespecialist, despre noua tulpină? Va scădea și mai mult credibilitatea!”, este de părere Monica Pop.

Medicul oftalmolog continuă apoi reproșurile la adresa șefului DSU, Raed Arafat.

„O politică prin care se induce panica”

„Ce politică medicală de pandemie este cea condusă de adjunctul ministrului de interne?!

Cea în care se induce panica, teama, opresiunea, depresia, neîncrederea în spitale , libera circulație a celor vaccinați netestați, care se știe bine că pot raspândi boala?! Netestarea în masă de teama reducerii vaccinării? Pedepsirea celor care spun aceste lucruri? Catalogarea lor într-un registru nereal, mincinos, ca să se poată disculpa pt lanțul de greșeli de atitudine și dezinformare??!! Poliție medicală…”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop: Ați pierdut încrederea a 70% din români, prin manevrele voastre

Reamintim că nu este prima dată când Monica Pop îl critică pe Raed Arafat. Cu ceva timp în urmă, medicul spunea despre șeful DSU că este „polițist de oprimare și abuzuri”.

„Scrisoare deschisă către decidenți:

Vreți să abateți atenția și să dați vina pentru eșecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei cîțiva care au avut curaj și demnitate să vorbească public despre erorile și neadevărurile spuse de decidenți, în frunte cu dr. Arafat.

O armată de civili, poliție și militari, cei care dețineți puterea, admiteți că ați fost atât de slabi și de neconvingători încât v-au învins cîțiva, cîștigând încrederea a 70% din populație? Nu, voi ați pierdut încrederea a 70% din români, prin manevrele voastre”, scria recent Monica Pop.