Info Actual > Social > Monica Pop, mesaj pentru români: Nu mai ponegriți spitalele și medicii!
Social

Monica Pop, mesaj pentru români: Nu mai ponegriți spitalele și medicii!

Monica Pop, mesaj pentru români: Nu mai ponegriți spitalele și medicii!

Monica Pop, mesaj pentru români. Celebrul oftalmolog a revenit în atenția urmăritorilor prin intermediul unei postări apărute pe pagina sa de socializare. Despre ce este vorba, aflați din rândurile următoare!

„REVIN: NU MAI PONEGRIȚI SPITALELE ȘI MEDICII! NU E CORECT ȘI NICI MOTIVAT! MOR PACIENTII DE TEAMĂ, ACASĂ! SAU DUPA CE AJUNG MULT PREA TIRZIU LA SPITAL!!!”, și-a început astfel Monica Pop un mesaj publicat recent pe contul de Facebook.

Monica Pop: Se prezintă doar cazuri negative

„Am primit un telefon de la o doamnă cunoscută. Covid. Insuficiență respiratorie acută. De-abia mai vorbea! După parerea mea, stare foarte gravă. Nu a mers la spital, spunând că “acolo se omoară oameni”! Dacă o asemenea persoană, care a trăit o viață aproape de somități medicale poate face așa ceva, nu e clar cât de greșită este strategia de comunicare??!! Se prezintă doar cazuri negative, număr de infectati, de internați în ATI și de decese. Nimic despre cei 85% vindecați!”, a transmis Monica Pop.

Reamintim că medicul Monica Pop este de părere că populației îi este servit un mare neadevăr când oficiali declară că un infectat vaccinat nu mai transmite boala COVID-19.

„DUPĂ VACCINARE NU SE MAI ÎMBOLNĂVESC?”

„Cum e posibila dezinformarea ca după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc?! Indiferent cine susține asta şi ce baza invoca!

INSP-UL a anunțat public acum câteva zile ca 7000 (șapte mii) de romani vaccinați, unii cu rapel, au făcut boala COVID !!! Si atunci?! Acum dl Col Dr. Gheorghiță spune ca sunt peste 13.400 de testați pozitiv după primul vaccin si peste 1850 după rapel ! Au făcut boala! Deci?!

Se știu si exemple de persoane publice vaccinate, cu rapel, care au făcut COVID după vaccin ( inclusiv după rapel). Col. Dr. Gheorghița are dreptate si surse sigure, doar e șeful campaniei si strategiei de vaccinare! De ce se spune altceva??!!

MONICA POP: E NORMAL SA SPUI ASEMENEA NEADEVĂR POPULAȚIEI??!! CU CE SCOP??!!

„De ce atâta dezinformare ??!! Se tem că vor rămâne cu vaccinurile? Sau??!! E normal sa spui asemenea neadevăr populației??!! Cu ce scop??!! Si, cum sa poți spune ca un infectat vaccinat nu transmite??!! Daca e infectat, cum nu transmite??!! Nu e tot INFECTAT??!!

Infectații nu sunt la fel??!! Că fac forme mai blânde, da, aceasta e menirea vaccinurilor in toate bolile virale! Dar, NU e real că nu se mai îmbolnăvesc! Iar, daca “nu se îmbolnăvesc”, ce sa transmită??!! Si din formularea acestui anunț se deduce simplu care e realitatea”, a mai spus medicul Monica Pop.