Social

Monica Pop, scrisoare deschisă: Domnule Arafat, ați devenit polițist de oprimare și abuzuri!

Monica Pop, scrisoare deschisă: Domnule Arafat, ați devenit polițist de oprimare și abuzuri!

Monica Pop, scrisoare deschisă. Celebrul oftalmolog a atacat dur decidenții din România, în contextul impunerii certificatului verde.

Într-o scrisoare deschisă, Monica Pop îl atacă dur pe șeful DSU, Raed Arafat, și spune că neîncrederea oamenilor în ceea ce privește vaccinarea a fost generată de felul în care oamenii politici au abordat pandemia.

„Scrisoare deschisa catre decidenti :

Monica Pop, scrisoare deschisă: Vreti sa abateti atentia si sa dati vina pentru esecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei cîțiva care au avut curaj si demnitate sa vorbeasca public despre erorile si neadevarurile spuse de decidenti, in frunte cu dr. Arafat! O armata de civili, politie si militari, cei care detineti puterea, dind vina pe cei care v-au criticat actiunile gresite, admiteti ca ati fost atit de slabi si de neconvingatori incit v-au invins cîtiva, cîstigind increderea a 70% din populatie!!! ▪︎ voi ati pierdut increderea a 70% din români , singuri, din cauza manevrelor voastre ! La inceput, minimalizind boala, , apoi prin inducerea panicii, declaratiile mincinoase si contradictorii despre boală, , controversele despre vaccin, afirmatiile după interese politice si personale, luptele dintre voi,in dezinteresul romānilor, fraudele fiscale, etc!

Agresivitatea, amenințările si șantajul, sint cuvintele voastre de ordine, acum!

Presiunea ingrozitoare, pe vaccinare, cu conditionare si șantaj, in loc de informatii corecte și convingere medicală, netestarea in masă pe care n-ati permis-o, ati mai si minimalizat-o public, desi toate tarile o fac tuturor, nevaccinati sau vaccinati, singura care poate arata daca cineva e infectat, cu consecintele respective; spitale de campanie din banii nostri, nefolosite, nu medicamente, etc!! Dezinteres si lipsă totala de organizare! Toate astea sint la baza stării grave de lucruri de acum! Domnule dr. Arafat, toata lumea e consternata de schimbarea dvs! Ati devenit politist de oprimare si abuzuri! Dusman al celor care v-au sustinut la greu! Medic si coleg ati fost… Cindva! Altceva asteptau romànii de la dvs! De medici, ce sa mai vorbim…!”, scrie Monica Pop.