Social

Monica Pop, semnal de alarmă. Persoanele peste 65 de ani. „Se încalcă drepturile omului!!!”

Monica Pop, semnal de alarmă. Persoanele peste 65 de ani. „Se încalcă drepturile omului!!!”. Șeful de secție în cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București atrage atenția asupra încălcării drepturilor omului în cazul persoanelor de peste 65 de ani.

Aceasta scrie pe pagina sa de Facebook că măsurile luate pentru persoanele din această categorie de vârstă sunt discriminatorii.

Coronavirus: 6 sfaturi importante pentru vârstnici | Mamaplus

DISCRIMINARE NEPERMISĂ! SCRIE ÎN VREO LEGE A OMENIRII CĂ PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI AU ALTE DREPTURI FAȚĂ DE CEI CARE AU SUB ACEASTA VÂRSTĂ???!!!

Categoric NU. Este un abuz, o discriminare incredibilă si total lipsita de legalitate. Se încalcă foarte clar DREPTURILE OMULUI! Mai exista vreo țară în care să se fi luat în epidemie, asemenea măsuri discriminatorii, în funcție de vârstă?! NU!!!

În plus, a spus vreun medic geriatru că vârsta de 65 de ani se poate încadra la vârstnici? Nu mai e de multă vreme așa! Atâția oameni de peste 70-75 lucrează. Parlamentarii de vârste până la 80-85 și peste… Dacă sunt acceptați înseamnă că sunt capabili de muncă, nu?! Deci?”, este mesajul Monicăi Pop.