Info Actual

Info Actual > Diverse > Motanul Mittens pe lista de candidați, el este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă
Diverse

Motanul Mittens pe lista de candidați, el este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă

Motanul Mittens pe lista de candidați, el este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă

Motanul Mittens pe lista de candidați, el este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă pentru premiul New Zealander of the Year.

Motanul Mittens pe lista de candidați, el este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă. Motanul Mittens, foarte popular în capitala Noi Zeelande, Wellington, o concurează serios pe Jacinda Ardern pentru premiul New Zealander of the Year.

Pisica şi premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, sunt prezenţi pe primele locuri ale listei candidaţilor, care rămâne deschisă până la 31 august, au confirmat organizatorii acestui premiu câştigat anul trecut de actriţa şi realizatoarea Jennifer Ward-Lealand, transmite Agerpres.

Jennifer Ward-Lealand, actriță și regizoare din Noua Zeelandă

Mittens, pisică, din rasa Angora Turcească a rimit cheile orașului Wellington

Mittens, din rasa Angora Turcească, de culoarea cafelei cu lapte, are 50.000 de urmăritori pe Facebook care postează poze atunci când se întâlnesc cu el pe stradă.

Mittens, o pisică aventurieră care poate fi întâlnită în cafenele, biblioteci, universităţi şi în alte locuri publice, a primit anul acesta cheia oraşului Wellington.

În 2018, motanul a devenit popular după ce mai multe persoane care îl găseau pe stradă îl tot duceau la secţia de poliţie, crezând că se pierduse.

Poliţiştii au decis până la urmă să-i deschidă un cont pe reţele de socializare pentru a informa publicul despre deplasările şi comportamentul micii feline, care are stăpân, dar este lăsată să se plimbe liberă şi să exploreze oraşul.

Pe lista candidaţilor la acest premiu de popularitate mai figurează anul acesta directorul general serviciului de sănătate, Ashley Bloomfield, cercetătoarea Siouxsie Wiles, creatoarea de modă Kelly Coe, muzicianul Dane Rumble şi ziaristul Patrick Gower.

După închiderea listei de nominalizări, un juriu va evalua candidaţii, iar câştigătorul va fi anunţat în data de 18 martie 2021.