Info Actual > Ezoteric > Motivul pentru care te trezești noaptea la aceeași oră. Voropchievici: “Poţi să primeşti nişte semnale”
Ezoteric

Motivul pentru care te trezești noaptea la aceeași oră. Voropchievici: “Poţi să primeşti nişte semnale”

Motivul pentru care te trezești noaptea la aceeași oră. Voropchievici:

Motivul pentru care te trezești noaptea la aceeași oră. Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de ce ajungem să ne trezim în timpul nopții la anumite ore.

“Dacă te trezești între orele 23:00 și 01:00, înseamnă că ai dezamăgiri.

Între ora 23:00 și ora 01:00 apar visele cu efectul zilei și poți fi dezamăgit.

Vezica biliară e responsabilă de pasiunea pentru viață, dar și pentru acțiune. Dacă vezica biliară este echilibrată, vă veți simți fericiți și mulțumiți.

Dacă te confrunți cu lipsa chefului de viață, ai probleme cu luarea deciziilor, dezamăgire sau timiditate, atunci vezica biliară nu este sincronizată cu viața ta.

Între orele 01:00 și 03:00 ești nervos. Te-a trezit cineva mult prea de dimineață pentru a spune ceva total neimportant și din această cauză ești furios.

Motivul pentru care te trezești noaptea la aceeași oră. Între orele 03:00 și 05:00 o forță superioară încearcă să-ți spună ceva.

În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri. Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund.

Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească.

Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar.

Dacă te trezești în toiul nopții, înseamnă că intestinul tău este hiperactiv.

În intervalul 05:00-07:00, trebuie să înțelegi că niște necesități fiziologice pe care le-ai trecut cu vederea sau organismul tău, te atenționează că funcția organului se exercită. Sunt niște necesităși fiziologice care te ridică din pat.

Funcțiile și disfuncțiile anumitor organe te trimit, automat, la niște stări pe care le-ai avut”, a menţionat Mihai Voropchievici pentru Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.