Info Actual

Info Actual > Showbiz > Motivul real al divortului: “George a devenit violent cu Andreea”
Showbiz

Motivul real al divortului: “George a devenit violent cu Andreea”

Motivul real al divortului:

Motivul real al divortului! Relatia dintre Andreea Balan si George Burcea a ajuns la final in urma cu cateva saptamani. Tot ce a mai ramas de facut este semnarea actelor de divort!

Chiar daca au incercat sa pastreze aparentele unui cuplu implinit si fericit, se pare ca intre cei doi lucrurile nu erau deloc roz. Au aparut informatii dureroase, care nu ii aduc cinste lui George Burcea.

Potrivit wowbiz.ro, care citează surse apropiate celor doi, relația celor doi ajunsese într-un punct critic.

De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv.

De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a povestit sursa citată.

Motivul real al divortului: „Nu o mai iubește”.

„Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”,a mai spus sursa citată.