Info Actual

Info Actual > Social > Mugur Mihăescu în scandalul TVR! Actorul a avut mai multe replici dure către deputatul Iulian Bulai
Social

Mugur Mihăescu în scandalul TVR! Actorul a avut mai multe replici dure către deputatul Iulian Bulai

Mugur Mihăescu în scandalul TVR! Actorul a avut mai multe replici dure către deputatul Iulian Bulai

Mugur Mihaescu a avut câteva replici dure, după ce Iulian Bulai a reclamat că TVR a avut de Revelion un program de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie și a cerut o întâlnire cu CNA .

Iulian Bulai a declarat dminică, că în noapte de Revelion TVR a difuzat o emisiune care a contra-atacat toate măsurile pentru limitarea efectelor negative ale pandemiei de coronavirus.

“Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a spus Iulian Bulai.

Mugur Mihăescu, replici acide către Iulian Bulai

Mugur Mihaescu a avut mai multe replici acide către deputat. Actorul a spus că Iulian Bulai aruncă cu cuvintele ca să se afle în treabă.

”Chestia cu conspirationiștii nu știu de unde o scornește. Aruncă așa cu cuvinte că să se afle în treabă”, a spus Mugur Mihăescu.

”Ne întoarcem la comunism?”

“Din nefericire la asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste Dânșii și degeaba.

Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune?

O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto”, a declarat actorul.

“E un delirant! M-am săturat!”

“E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor.” a spus actorul Mugur Mihăescu despre deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai, potrivit Antena 3.