Info Actual > Showbiz > Mutare surpriză în media. Dan Diaconescu se întoarce cu mare fast. Și-a băgat fiica la înaintare
Showbiz

Mutare surpriză în media. Dan Diaconescu se întoarce cu mare fast. Și-a băgat fiica la înaintare

Mutare surpriză în media. Dan Diaconescu se întoarce cu mare fast. Și-a băgat fiica la înaintare

Mutare surpriză în media. Fostul patron al televiziunii OTV și DD TV, Dan Diaconescu, în vârstă de 53 de ani, se întoarce cu mare fast în televiziune. El făcea rating și circ la TV. Când apărea el, audiența sărea la aproape un milion de oameni. Și după ce a fost arestat, postul TV a ridicat puternic ratingul. Cu ziaristul în cătuşe, OTV a fost, în ziua reţinerii lui Dan Diaconescu, pe locul patru în topul audienţelor.

Dan Diaconescu se întoarce cu mare fast în media românească

Acum așteaptă ca CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului – să ia o decizie, după ce i s-a interzis să mai desfășoare orice activitate ce ține de presa scrisă sau audio-video, până la data de 4 martie 2025. Dar până atunci își va ajuta fiica să se lanseze în televiziune. Dona Diaconescu va continua tradiția familiei. Este vorba despre un nou post media care va dărui publicului criptomenedele „Cryptodani”.

La 16 ani, fiica celebrului Dan Diaconescu, Dona, își lansează propria televiziune, chiar de 1 Decembrie. Adolescenta nu e deloc străină de lumea în care tatăl ei a făcut istorie.În timp, ea a reușit să acumuleze experiență în presa scrisă, iar acum e pregătită să dea lovitura în TV.

Potrivit CANCAN.RO, Dona urmează cursurile Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde, în mod frecvent, a redactat articole pentru revista școlii. Iar cum trend-ul podcast-urilor este urmat de tot mai mulți tineri, fiica celebrului prezentator TV și-a dorit să îmbine cele două „ramuri” și astfel să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România.

Aceleași surse au dezvăluit că subiectele pe care fiica patronului OTV le va aborda vor face parte din sfera cryptomonedelor, bursă sau pariuri. 1 Decembrie 2021 este data oficială la care fiica lui Dan diaconescu va putea fi văzută în postura de prezentator TV. Sediul din Primăverii a fost amenajat corespunzător, astfel încât proiectul să meargă „ca pe roate”, notează aceeași sursă.