Lifestyle

NASA a confirmat: Biblia spune adevarul! Cele mai uimitoare lucruri pe care Dumnezeu le are s-a întamplat

NASA a confirmat: Biblia spune adevarul! Cele mai uimitoare lucruri pe care Dumnezeu le are s-a întamplat

În urma celor mai noi cercetări făcute de astronomilor de la NASA, aceștia au descoperit că  discurile prăfuite care înconjoară stele sunt primele semne ale formarii sistemelor planetare. Descoperirea coincide cu descrierea biblica a formarii Pamantului.

Percepția Genezei a fost; pământul a fost creat mai întâi, iar soarele, luna și stelele au fost create în ziua a patra. Descoperirile lui Spitzer dezvăluie acest mister îndelungat și elimina multă confuzie cu privire la Geneza, dovedind că Biblia este exactă din punct de vedere științific atunci când este citită în limba ebraică originală.

Specialiștii NASA și-au dată seama, în timp ce inspectau poziția Soarelui în ultimii 1.000 de ani, că lipsește o zi din trecut.

„Soarele a stat”

NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie s-a întâmplat recent astronauților.

„Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a întâmplat recent astronauților noștri și oamenilor de știință de la Green Belt, Maryland”, a declarat Harold Hill, consultant în cadrul programelor spațiale.

Hill s-a referit la faptul că, în timp ce oamenii de știință de la NASA încercau să afle ce s-a întâmplat și de ce lipsește ziua respectivă, un creștin a venit cu explicația, potrivit fabricatinromania.info.

Hill povestește un episod din Biblie, unde se spune că „Soarele a stat”. Este vorba despre momentul în care Iosua este înconjurat de inamic și îl roagă pe Dumnezeu să țînă soarele nemișcat. Ce spune în pasajul din Biblie?

„Și Soarele s-a oprit și Luna a stat până ce poporul s-a răzbunat pe vrăjmașii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Jâ’-Sher? Așa că Soarele a stat în mijlocul Cerului și s-a grăbit să nu apună cam o zi întreagă” (Iosua 10:13).

Profesorul Isaia: El a adus umbră zece grade înapoi

Oamenii de știință au refăcut calculele și au descoperit că lipsesc 23 de ore și 20 de minute. Deși Biblia avea dreptate, mai lipseau 40 de minute și trebuia găsită o explicație. Următorul pasaj din Biblie a făcut lumina și în acest caz.

„Și profetul Isaia a strigat către Domnul și El a adus umbră zece grade înapoi, prin care această a căzut în cadranul lui Ahaz”.

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute și, astfel, cei de la NASA au găsit rezolvarea la problema lor. Explicațiile din Biblie i-au uimit și pe ei, așa cum a recunoscut și Harold Hill, cel care s-a declarat impresionat de ce a descoperit în Cartea Sfânta.