Lifestyle

Născut pe 10, a primit 10! Lili Sandu a născut un băiețel. „Atunci când viața capătă un sens”

Lili Sandu, actrita

Născut pe 10, a primit 10! Lili Sandu a născut un băiețel. „Atunci când viața capătă un sens”.

Luni, 10 august, a venit pe lume băiețelul lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu. Vedeta a împărtășit minunata veste cu toți prietenii săi pe Instagram. Micul Thaomas Jay Cristian are 52 de cm și 3300 de grame. Mai mult de atât, micuțul mult așteptat, născut într-o zi de 10 a luat primul său 10 la naștere.

Cu numai câteva săptămâni înainte de a naște, Lili Sandu a răbufnit pe Facebook, speriată de numărul tot mai mare de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a trecut cu bine peste naștere și abia așteaptă să ajungă cu comoara sa acasă.

„Atunci când viața capătă un sens… Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut să vina pe lume! Un 10 perfect, 52 cm și 3300 gr m-au făcut să trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit!”, a scris Lili pe Instagram.

lili sandu cu bebelusul la maternitate

Partenerul lui Lili Sandu și tatăl micuțului nou-născut, Silviu Țolu, și-a exprimat și el bucuria. Acesta i-a urat fiului său bun venit pe lume și i-a mulțumit iubitei sale, Lili.

„10.08.2020- Ziua în care s-a născut fiul nostru. Îngerașul nostru, binecuvântarea noastră, Leul nostru a venit în lume să ne arate că Dragostea e cea mai importantă. Binea ai venit și naștere fericită, micul nostru Thomas Jay Cristian! Iar ție, Lili, pot doar să-ți spun că te iubesc și-ți mulțumesc, pebtru că știu deja cât de puternică și curajoasă ești! Multe mulțumiri și doctorului nostru!”, a fost și mesajul lui Silviu Țolu pe pagina sa de Instagram.