Lifestyle

Nea Marin, mărturisiri despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19: ”Îmi era frică să vin acasă”

Nea Marin, mărturisiri despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19: ”Îmi era frică să vin acasă”

Nea Marin a făcut mărturisiri incredibile, în cadrul unei emisiuni, despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19. Acesta a spus că atât el, cât și soția lui care și ea a fost diagnosticată cu coronavirus, au reușit să treacă peste aceasta grea încercare.

Nea Marin este una dintre cele mai efervescente prezențe din showbiz-ul autohton! Atât talentul pentru dansuri, cât și energia debordantă l-au propulsat într-una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară.

Celebrul artist a recunocut că i-a fost teamă atât pentru el, cât și pentru oamenii apropiați lui, după ce a aflat că s-a infectat cu noul virus ucigaș din China, chiar dacă pare că nimic și nimeni nu l-ar putea pune la pământ.

”Poate că Dumnezeu așa a vrut să se întâmple pentru mine”

Nea Marin a mărturisit că într-o noapte, pe la ora 1, a primit un apel de la un coleg de al său care fusese diagnosticat cu COVID-19. În acel moment, atât el cât și soția sa, din cauza fricii de a nu apărea complicații, s-au îmbrăcat și s-au dus direct la spital și s-au internat pentru o săptămână în unitatea medicală.

„Poate că Dumnezeu așa a vrut să se întâmple pentru mine. Trebuia să le primesc pe astea, ca să vin cu picioarele pe pământ. Vestea am primit-o la 1 noaptea de la un coleg. M-am speriat. Mi-a zis că are COVID. În momentul ăla am spus „stop joc”, am venit ne-am testat, am avut și eu și soția, ne-am dus direct la spital, ne-am internat, o săptămână acolo”, a spus Nea Marin.

”Îmi era frică să vin acasă”

Celebrul dansator a recunoscut că timp de 10 zile, a stat în izolare împreună cu soția sa, în chirie la munte, de frică să nu le dea virusul și celorlalte persoane dragi lui.

„M-am speriat rău de tot că nu știam ce să fac. Să vin acasă… ni s-a zis că nu avem ce căuta la copii, la nepoți, unde mă duc? Am vrut prima dată să-mi găsesc o pensiune pe la mare, să mă izolez pe acolo, dar zic „nu, mă duc la București”. Și mi-am găsit la urmă la niște prieteni pe la Predeal și am stat acolo 10 zile după ce am ieșit din spital că îmi era frică să vin acasă”, a continuat el.

”Era totul lăsat aiurea, nu ne văzusem de două luni”

Nea Marin a mai mărturisit că cele 10 zile de izolare au fost mai ușoare datorită partenerei sale de viață, deoarece a fost sprijinul său. Celebrul coregraf a mai spus că împreună au reușit să treacă peste aceea perioada grea din viața sa.

„Soția a fost cu mine tot timpul, ne-am completat unul pe celălalt. Am sărbătorit Sfânta Maria la spital, anii de căsnicie, dar să știți că e groaznic să fii în spital cu soția și să nu apuci să discuți cu copiii să discuți și tu că dacă Doamne ferește se întâmplă ceva. Era totul lăsat aiurea, nu ne văzusem de două luni”, a mai spus el, potrivit Antea Stars.