Social

Nelu Tătaru s-a dezis de Victor Costache, în direct la TV. De două ori

Nelu Tătaru s-a dezis de Victor Costache. De două ori. Actualul ministru al Sănătății a ținut să facă lumină în ceea ce privește colaborarea cu fostul ministru al Sănătății.

Invitat la B1TV, la emisiunea „Dosar de politician”, Tătaru a fost întrebat dacă Victor Costache mai face parte din echipă și dacă mai colaborează cu el, Nelu Tătaru a declarat, în direct, că „în acest moment nu”.

„Nu mai este din primele zile după ce și-a dat demisia. Nu s-a întâmplat nimic între mine și domnul Costache. Dar domnul Costache și-a reluat activitatea profesioală și nu putea să mai fie în Minister.

A plecat să lucreze în spitalele private. Nu la capacitatea la care lucra înainte de pandemie, dar lucrează. El a plecat din primele trei zile ale mandatului meu de ministru”.

VIDEO. Mutare-șoc la Sănătate: Tătaru în locul lui Costache! Noul ...

Luat prin surprindere de răspunsul acestuia, Silviu Mănăstire i-a reamintit lui Tătaru că Victor Costache figurează, în continuare, ca membru în Consiliul Onorific al Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății a negat vehement această informație. Nelu Tătaru s-a dezis de Victor Costache. Din nou.

„Nu, nu. A plecat după trei zile. Nu mai face parte din echipă”, a mărturisit actualul ministru al Sănătății despre fostul ministru al Sănătății.