Info Actual

Info Actual > Diverse > Neti Sandu a recunoscut, în sfârșit. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii”. Motivul este neașteptat
Diverse

Neti Sandu a recunoscut, în sfârșit. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii”. Motivul este neașteptat

Neti Sandu a recunoscut, în sfârșit. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii”. Motivul este neașteptat

Neti Sandu a recunoscut, în sfârșit. „Sincer, îmi pare rău că nu am copii”. Motivul este neașteptat.

Cea mai cunoscută horoscopistă din România, Neti Sandu, a poevestit pentru Unica că unul dintre cele mai mare regrete al vieții sale este faptul că nu a făcut copii atunci când era mai tânără. Și motivul pentru care nu a avut copii, a fost acela că i s-a părut o responsabilitate prea mare.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.

Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic.”

„Nu mai sunt capabilă să construiesc relații”

Prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv povestea în urmă cu câțiva ani despre problemele pe care le-a întâmpinat în trecut, în relații. Aceasta a povestit despre un mariaj eșuat, care a avut loc la vârsta 24 de ani, dar și despre cum a fost părăsită după 10 ani de relație.

Din păcate, despărțirile și eșecurile în dragoste prin care a trecut au făcut-o pe Neti Sandu să nu se mai implice în altă relație. Prezentatoarea a făcut terapie cinci ani pentru a trece peste tragicul moment în care a fost părăsită.

„Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, povestea Neti Sandu, într-un interviu pentru Europa FM.