Info Actual

Info Actual > Showbiz > Next Star, ediție incendiară! Loredana Groza în lacrimi!
Showbiz

Next Star, ediție incendiară! Loredana Groza în lacrimi!

Next Star, ediție incendiară! Loredana Groza în lacrimi!

Next Star, ediție incendiară! Loredana Groza a fost copleșită de talentul unui copil care a avut o reprezentație neobișnuită. În ciuda faptului că este nevăzător, Amir Bălteanu, 13 ani, a cântat la pian ca un copil obișnuit de vârsta lui.

Din postura de jurat, Loredana a apreciat sensibilitatea și magia momentului lui Amir. “Mi-a rupt inima efectiv. Am închis ochii pentru că am vrut să trăiesc prin mintea lui, prin senzațiile lui, ceea ce el cânta și să încerc să-l înțeleg, pentru că noi nu avem cum să înțelegem, nu avem cum să simțim ceea ce simte el și cum simtă el muzică și atunci lacrimile mele au țâșnit.

În momentul ăla s-a produs magia. A fost ca o rugăciune colectivă. Am început să simt că el vorbea cu noi și ne spunea povestea lui, ne vorbea despre singurătatea lui și despre cum a găsit în singurătatea lui, fericirea. De multe ori întunericul poate să aibă de fapt lumina și cum el de fapt ne-a luminat pe toți. Asta am simțit! A fost un moment copleșitor”, a spus Loredana, profund emoționată.

Dan Negru a spus pe scurt povestea băiatului de 13 ani. “Amir s-a născut la șase luni, într-un incubator care nu era performant, în România, în România în care lipsa aparatelor…o știm toți. Și din cauza unui aparat, al unui incubator neperformant s-a întâmplat.”

Amir Bălteanu a fost cel care a câștigat prima ediție Next Star din sezonul 10 și a trecut în finală. Nu a fost doar decizia juraților, ci și a copiilor, care atunci când au fost întrebați cine ar vrea să câștige au răspuns ”Amir”. Fără să stea pe gânduri.