Lifestyle

Nici al treilea soț nu a scăpat. Ce condiții i-a pus Britney Spears proaspătului mire

Nici al treilea soț nu a scăpat. Ce condiții i-a pus Britney Spears proaspătului mire
Foto: Britney Spears/Facebook

Trebuia să iasă în evidență și de această dată. Tabloidele britanice au alocat spații largi nunții lui Britney Spears. Au scris de toate jurnaliștii, de la faptul că Britney nu a purta articole de lenjerie intimă sub rochiile îmbrăcate la evenimentul nupțial, până la sărutul cu Madona. Dar mai puțin luat în seamă, a fost un alt moment și anume cel anterior certificatului de nuntă, respectiv contractul prenupțial.

Nici al treilea soț nu a scăpat. Ce condiții i-a pus Britney Spears proaspătului mire

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit pe 9 iunie a.c. Înainte de a primi certificatul de căsătorie, cei doi au semnat un document prin care Britney se asigură că antrenorul personal, în vârstă de 28 de ani, nu va avea acces la câștigurile ei, nici în timpul căsătoriei lor și nici după un eventual divorț.

Înainte de a semna acest act, Asghari a făcut glume pe Instagram, cu referire directă la posibilitatea de a semna un acord, pentru a-și proteja bunurile personale.

Evident, semnăm un contract prenupțial de fier pentru a-mi proteja jeepul și colecția de pantofi în cazul în care într-o zi mă părăsește”, a scris antrenorul, viitor soț al vedetei, plin de voie bună și bucurie.

În aceeași lună, avocatul cânăreței, Mathew Rosengart, a depus la tribunal documentele necesare pentru a-l înlătura pe tatăl ei, Jamie Spears, din funcția de tutore, astfel încât acesta să nu aibă nici măcar un cuvânt de spus, în legătură cu acordul prenupțial al cuplului, după cum au scris și tabloidele amerciane.

O sursă apropiată familiei a dezvăluit, pentru Us Weekly, în mai 2022, că negocierile prenupțiale dintre Britney și Sam au durat „mai mult decât de obicei”.

Sam vrea creșteri substanțiale pentru fiecare cinci ani de căsnicie, în cazul în care se termină”, a declarat sursa citată.

Totodată, aceeași sursă a mai precizat că discuțiile au durat „mai mult decât se aștepta, deoarece Sam nu vrea să rămână fără bani, dacă se despart”.

Spears, în vârstă de 40 de ani, și Asghari, în vârstă de 28 de ani, sunt împreună de aproape șase ani. Cei doi s-au căsătorit pe 9 iunie la casa lui Spears din Los Angeles. Printre invitații la nuntă s-au aflat Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton și Drew Barrymore, potrivit BBC.

Vedeta este recunoscută pentru capriciile ei. Nici unul dintre foștii soți nu a scăpat de acestea. Înainte de căsătoria cu Sam, Britney a fost căsătorită cu Kevin Federline din 2004 până în 2007. Fostul cuplu are doi copii, Sean Preston și Jayden James. Vedeta pop a mai fost căsătorită, totodată, și cu Jason Allen Alexander, în 2005, însă mariajul lor a fost anulat, după numai 55 de ore.