Info Actual

Info Actual > Showbiz > Nicolae Ceausescu, indragostit nebuneste de o artista celebra: ‘Cea mai frumoasa femeie din tara.’
Showbiz

Nicolae Ceausescu, indragostit nebuneste de o artista celebra: ‘Cea mai frumoasa femeie din tara.’

Nicolae Ceausescu, indragostit nebuneste de o artista celebra: 'Cea mai frumoasa femeie din tara.'

Nicolae Ceausescu, indragostit nebuneste o artista celebra! S-a aflat marele secret al liderului comunist. Elena Ceausescu nu a fost singura! Cine este cea care l-a vrajit

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că are 56 de ani, timpul pare că pentru ea trece altfel. În perioada comunistă, artista a reușit să obțină de opt ori titlul de Miss. Până și Nicolae Ceaușescu a recunoscut că Matilda Pascal Cojocărița este „cea mai frumoasă femeie din țară”.

Bărbații îi cădeau la picioare și se pare că nici liderul comunist nu a rămas indiferent în fața calităților ei. Se pare că fostul președinte al României a avut o afinitate față de artista, însă probabil din cauza statutului pe care îl ocupa, a păstrat întotdeauna distanță, scrie Cancan.

Nicolae Ceausescu, indragostit nebuneste de o artista celebra: „Comoară națională cu voce de privighetoare”

„Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artista.

De aceea nu a fost de acord că Matilda să fie prezența la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ura pentru Cojocărița”, a declarat un apropiat al cântăreței.

De-a lungul timpului, frumusețea Matildei Pascal Cojocărița nu a trecut neobservată

În anul 1979, artista câștigă primul sau concurs de Miss, mai exact locul 1 al primului concurs de frumuseţe feminină din România sub deviza „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe”, concurs ce a avut loc la Costineşti. De atunci, cântăreața a câștigat toate concursurile la care a participat. Aceasta a fost căsătorită de două ori. Din cele două mariaje, artista are trei copii, dintre care unul cu violonistul Ștefan Ciugu.