Categories: Actual

Nicolae Robu: „Am greşit, îmi pare rău, asum şi plătesc”. Cum a reacționat fostul primar al Timișoarei după ce a rămas pieton

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a rămas fără permis după ce a fost prins cu 108 km/h într-o zonă în care viteza era limitată la 50 km/h. Lui Nicolae Robu i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile și a primit și o amendă.

Fostul primar își asumă greșeala!

Într-o localitate în care viteza era limitată la 50 de km/h, Nicolae Robu a fost oprit de Poliția Rutieră și lăsat fără permis, asta după ce a fost prins circulând cu o viteză mult mai mare decât limita legală:

„Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orţişoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o maşină de poliţie care mi-a cerut să trag pe dreapta.  Poliţistul mi-a spus respectuos – n-am ce să-i reproşez! -, că puţin mai spre Timişoara e un semn de restricţie de viteză, la 50 Km/h.  I-am spus adevărul şi anume, că pur şi simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greşit, am greşit, plătesc, legea e lege”, a scris Robu, pe Facebook.

Nicolae Robu a mai spus că viteza înregistrată de aparatul radar a fost de 108 km/h/.

„Insist: nu eram in localitate. Imi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pentru momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc!”, a mai spus Robu.

Nicolae Robu este un profesor universitar și politician român. A fost din 2004 rectorul Universității „Politehnica” din Timișoara, ales de Senatul UPT de două ori, în 2004 și 2008. Din iunie 2012 până în octombrie 2020 a ocupat funcția de primar al Timișoarei, fiind sprijinit de USL și PNL.

În calitate de profesor universitar doctor inginer în Automatică și Calculatoare, conducător de doctorat în Calculatoare și Tehnologia Informației, a susținut cursuri de arhitectura calculatoarelor, programare concurentă, programare Java, rețele neurale.

 

Sălăvăstru Alexandru

Alexandru Sălăvăstru, studiază Filosofie românească la Școala Doctorală de Filosofie, a studiat Istorie și Politică militară în România secolelor XIX-XXI la Facultatea de Istorie și Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucureşti. Din 2020 scrie pentru publicatiile online www.animalzoo.ro și www.infoactual.ro

Recent Posts

Cele mai eficiente metode naturale de tratare a migrenelor

Migrenele sunt simptome debilitante, care îți pot afecta semnificativ calitatea vieții. Din fericire, odată ce…

3 zile ago

Patru lucruri pe care să le știți atunci când alegeți anvelopele

Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există mai…

3 zile ago

Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar anul acesta. Alimentele se scumpesc în perioada Paștelui

Românii cumpără cadouri pentru familie și cei apropiați în perioada Paștelui, iar ciocolata este unul…

3 zile ago

Pensiile vor fi livrate înainte de Paște! Guvernul a aprobat măsura

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat la începutul ședinței de Guvern că se va aproba o…

3 zile ago

Belarus afirmă că a prevenit un atac cu drone lansat de Lituania asupra Minskului. Vilniusul respinge acuzațiile

Serviciile secrete din Belarus susțin că au dejucat un atac cu drone asupra Minskului. Acest…

3 zile ago

Fără fonduri pentru tinerii fermieri. Ajutorul va fi reluat abia în 2028

Resursele financiare destinate tinerilor fermieri au fost epuizate. Conform informațiilor disponibile, fondurile au fost consumate…

3 zile ago

Parteneri

This website uses cookies.