Info Actual > Showbiz > Nicoleta Voicu o face praf pe Mara Bănică. „Nu vă este rușine obrazului?”
Showbiz

Nicoleta Voicu o face praf pe Mara Bănică. „Nu vă este rușine obrazului?”

Nicoleta Voicu o face praf pe Mara Bănică. „Nu vă este rușine obrazului?”

Moartea Corneliei Catanga, cunoscuta interpret de muzică lăutărească, a generat multe discuții contradictorii.

Imediat după aflarea morții artistei au apărut în spațiul media tot felul de zvonuri, care mai de care mai „incendiare”.

Nicoleta Voicu sare la gâtul Marei Bănică

Cântăreața Nicoleta Voicu, fosta parteneră de viață a lui Gheorghe Turda, a reacționat violent, după ce a aflat din presă, că Aurel Pădureanu nu are bani să-și înmormânteze soția și i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali.

„Rușine să vă fie celor care comentați urât despre Cornelia Catanga, chiar și astăzi! Ce știți voi despre nopțile nedormite ale artiștilor? Nu vă este rușine obrazului să comentați că nu au bani de înmormântare?!

Studiile lui Alex Pădureanu, fiul ei, o somitate a muzicii clasice, jazz, lăutărească, orice, credeți că le-a făcut pe datorie? Nu, pe muncă cinstită și cu sudoarea frunții. Ce știți voi cei care criticați un artist despre durerile lui sufletești?! Îl puneți la zid și-l ciuruiți în cuvinte.

De doi ani de zile, pandemia asta a tăiat orice sursă de existență a multor artiști. Credeți că îi era ușor să povestească despre faptul că Alex este cel care o susține financiar?

A murit într-o zi de Vineri a Postului Paștelui, asta să vă dea de gandit despre curățenia ei sufletească, iar veninul cuvintelor voastre să vă trezească conștiința și să vă lumineze mintea în drumul vostru spre iad. Fiți creștini, că e gratis!”, a scris Nicoleta Voicu, pe Facebook.

Mara Bănică, dezvăluiri după moartea Corneliei Catanga

Mara Bănică, cea care a dat vestea morții, a dezvăluit că soțul cântăreței de muzică lăutărească, Aurel Pădureanu, nu are bani de înmormântare.

„Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze”, a declarat Mara Bănică.

Jurnalistica a explicat că „proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit.”

De asemenea, Mara Bănică a precizat că „Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineața, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, potrivit dcnews.ro