Info Actual

Info Actual > Showbiz > Nimeni nu s-a așteptat să facă asta! Mirela Vaida. „Eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne…”
Showbiz

Nimeni nu s-a așteptat să facă asta! Mirela Vaida. „Eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne…”

Nimeni nu s-a așteptat să facă asta! Mirela Vaida. „Eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne...”

Nimeni nu s-a așteptat să facă asta! Mirela Vaida. „Eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne…”.

Mirela Vaida a explicat, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de pe Antena 3, de ce a refuzat să-și ducă în acest an copiii la grădiniță. Vedeta îi impută guvernului Orban nepăsarea cu care a tratat Educația din România. Prezentatoarei i se pare inadmisibil faptul că nici la această oră copiii nu au primit măștile și tabletele primite.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat. Nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală. Și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță.

Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare.

Vorbesc la nivel general. Nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță”, a declarat Mirela Vaida.

„Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință”

Vedeta a mai spus că sănătatea este pe primul loc, astfel că toți părinții s-au mobilizat pentru a le oferi copiilor siguranța de care au nevoie pentru a învăța.

”Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic.

Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a mai spus Vaida.