Info Actual > Showbiz > Noi declarații în divorțul momentului. Anamaria Prodan: Am să lupt să nu simtă copiii nenorocirea
Showbiz

Noi declarații în divorțul momentului. Anamaria Prodan: Am să lupt să nu simtă copiii nenorocirea

Noi declarații în divorțul momentului. Anamaria Prodan: Am să lupt să nu simtă copiii nenorocirea

Noi declarații în divorțul momentului. Anamaria Prodan rupe tăcerea și face noi dezvăluiri după anunțul lui Laurențiu Reghecampf, care a zguduit lumea mondendă.

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a declarat recent că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. În plus, zvonurile spun că acesta urmează să devină tată din nou, după ce presupusa lui iubită a anunțat că este însărcinată.

Dupe ca a anunțat că a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații despre despre divorț și despre noua femeie din viața soțului său. În plus, impresara a vorbit și despre fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf, despre care spune că suferă pentru că nu își poate vedea tatăl în ultima vreme și nici nu ar putea să dea de el.

Noi declarații în divorțul momentului. “Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș. Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.

Este un om nemaipomenit, este un antrenor fabulos, este definiția bărbatului perfect și este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit pe pământ. Are alături niște oameni pe care și eu am greșit, i-am ținut lângă noi, niște zero barați, niște gunoaie de oameni, care profită de bunătatea lui.

Noi ne distrăm și eu, în orice situație, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta. N-ai văzut cât duc eu?! La câte din astea s-au scris despre mine și despre soțul meu și despre copiii… Să divorțez?! El știe, eu nu suport minciuna, mitocănia și dezmățul”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan: Toată familia e bulversată la această oră

“Niciodată nu am știut care este adevărul. Toată familia e bulversată la această oră. Nimeni nu știe care e minciuna și care e adevărul.

Laur junior suferă pentru ce nu prea își vede tatăl în ultima vreme, nici nu poate se dea de el. Am să lupt însă să nu simtă copiii nenorocirea. Poate că am făcut și eu niște greșeli și nu am fost foarte atentă”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

“Ai MURIT pentru totdeauna!”

Laurențiu Reghecampf JR., fiul celor doi, a avut o reacție mult mai dură la adresa tatăl său.

“A murit pentru noi forever!”, a scris Laurențiu Reghecampf Jr.

În plus, băiatul a revenit cu o a doua postare în care i-a scris direct antrenorului: “ai murit pentru mine forever!”

Anamaria Prodan i-a comentat imediat la postare, încercând să aplaneze situația: “Mami… tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL! NOI suntem EL! FII puternic, BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Si, iubește-l! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE! Du-te si caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE. Mami… CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva TATI S-A PIERDUT… Într-o LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pentru tati si nu îți încarcă sufletul cu ura, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Va iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!”.