Lifestyle

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Declarațiile directorului Adrian Marinescu

Florin Piersic
sursa foto: arhiva companiei

Directorul medical al Institutului „Matei Balș”, Adrian Marinescu, a spus că, în prezent, nu există indicii că actorul Florin Piersic ar suferi de o infecție care să îi pună viața în pericol.

„Dânsul nu numai că este stabil, nu aş spune că starea generală este foarte bună deoarece vorbim, până la urmă, de vârstă, de bolile cronice, dar, fără discuţie, nu este aşa cum s-a spus un risc vital, nu este o stare gravă care să îi pună viaţa în pericol în viitorul apropiat, motiv pentru care ceea ce facem noi încă de aseară, de când a ajuns la noi, este o evaluare care nu ţine doar de procesul infecţios. Aici discutăm tot practic: partea ortopedică, cardiologică, tot ce se întâmplă. (…) Nu discutăm despre o infecţie care să îi pună în acest moment viaţa în pericol. Cred că este partea cea mai importantă. Ce va fi în viitorul apropiat şi cum vom aborda lucrurile este o altă discuţie. Nu se pune problema să fie o stare gravă care să îi pună viaţa în pericol”, a afirmat medicul.

Întrebat dacă actorul ar putea avea nevoie de o nouă intervenție chirurgicală în următoarele zile, Marinescu a răspuns că nimic nu este exlus, potrivit Agerpres.

„Cu siguranţă că toate sunt de luat în calcul. Evaluarea nu este făcută doar de către infecţionist, este logic să fie aşa. Sunt ortopezii şi partea de cardio, vom alege cea mai bună soluţie. În momentul în care se va pune problema (…) să avem o altă abordare sigur că vom anunţa”, a declatat medicul.