Actual International

Noi informații despre strania moarte a afaceristului rus cu legături la Gazprom

Noi informații despre strania moarte a afaceristului rus cu legături la Gazprom

Încă un om de afaceri rus, cunoscut pentru legăturile cu Gazprom, a fost găsit mort, în casa lui de vacanță. Condiții misterioase. Modus operandi, același, ca și în alte cazuri relatate de media din întreaga lume, după cum a scris infoactual.

Noi informații despre strania moarte a afaceristului rus cu legături la Gazprom

O moarte stranie, cu multe semne de întrebare. Directorul unei companii având legături cu gigantul energetic rus Gazprom a fost găsit mort, în piscina locuinței sale de lux, situată în apropiere de Sankt Petersburg. Yuri Voronov a fost, până mai ieri, un multi-milionar în vârstă de 61 de ani. Despre Voronov se știe că era director al unei companii logistice, având contracte cu Gazprom în regiunea arctică.

Așa cum am publicat deja, cadavrul directorului unei companii contractante a Gazprom, Iuri Voronov (61 de ani), a fost găsit în cabană luxoasă a acestuia din satul Morskie Terrasy, regiunea Leningrad. Experții criminaliști au stabilit că Voronov a murit între miezul nopții și cinci dimineața.

Voronov este ultimul venit pe o listă provizorie care include mai mulți ruși bogați și influenți, decedați în condiții suspecte pe parcursul anului curent și având, totodată, legături cu Gazprom sau cu elita financiară din jurul Kremlinului, titrează The Sun.

Noi informații, într-un timp relativ scurt, au ieșit la suprafață. Când a fost găsit, anchetatorii au descoperit că Yuri Voronov prezenta o rană la cap prin împușcare, produsă de la mică distanță. În apropierea lui, a fost găsit un pistol semi-automat. Mai târziu a apărut informația că pe fundul piscinei s-au găsit câteva cartușe, care au fost utilizate. Acest „amănunt” face ca ipoteza unei sinucideri să nu stea în picioare, așa cum s-a crezut prima dată,

Comitetul de Investigații al Rusiei, organismul care se ocupă de anchetele penale majore, a indicat că decesul omului de afaceri ar avea legătură cu „o dispută între acesta și partenerii săi,” în condițiile în care Voronov ar fi pierdut o importantă sumă de bani.

Camerele de supraveghere de la locuința defunctului nu au surprins vizitatori.

Foto: captură Twitter/antena 3