Diverse

Noroc cu carul. A cumpărat două lozuri răzuibile și a devenit milionară în dolari

Noroc cu carul. A cumpărat două lozuri răzuibile și a devenit milionară în dolari

Cu două luni în urmă a luat la întâmplare un loz răzuibil și a trăit un șoc când a văzut ce sumă câștigase. Recent, a dat 20 de dolari pe un alt loz și surpriza fost colosală.

În doar două luni, Kenya Sloan s-a transformat dintr-o femeie ca oricare alta într-una care învârte banii cu lopata. Și n-a făcut nici un efort pentru acest lucru, ci doar a achiziționat la interval de două luni două lozuri răzuibile. Prima dată norocul i-a adus un milion de euro, iar a doua oară, două milioane de euro, spune Upi News.

„Am rămas şocată. Simt că sunt binecuvântată. Este tot ce pot să spun”, a declarat femeia, căreia nu-i vine să creadă că i s-a întâmplat așa ceva. După primul câștig, ea a decis să-și construiască o casă, iar acum și-a făcut planul să-și deschidă și restaurantul la care a visat dintotdeauna.

A fost câștigat cel mai mare premiu din istorie la loteria Powerball din Statele Unite

Potrivit CNN, anul trecut, o persoană din Atladena a reușit să fie câștigătorul celui mai mare premiu la loteria Powerball din SUA și a primit suma de 2,04 miliarde de dolari.

Norocosul a cumpărat biletul de la magazinul unui lanț de benzinării Joe’s Service Center din Altadena și, deși șansele de a ghici numerele era de 1 la 292,2 milioane, i-a reușit.

Numerele câștigătoare au fost 10-33-41-47-56, iar Jackpot-ul, initial a fost un record de 1,9 miliarde de dolari, dar a crescut la 2,04 miliarde de dolari până la momentul extragerii, devenind astfel, „cel mai mare premiu de loterie din lume”, potrivit unui comunicat de presă al Powerball.

Și deținătorul benzinăriei a fost recompensat

Nu doar cel care a cumpărat biletul a fost în culmea fericirii, ci și Joseph Chahayed, proprietarul benzinăriei. El a primit un milion de dolari pentru că a fost retailerul care a vândut biletul câștigător.

Ajuns în SUA în anul 1980, din Siria alături de soție și cei doi copii, acesta a rămas înmărmurit când i-a găsit la benzinărie, la prima oră, pe oficialii loteriei din California. „Au spus: «Felicitări, postul tău a trimis un câștigător»”, a declarat Joseph Chahayed. Interesant de știut este și faptul că un bilet simplu la loteria Powerball costă 2 dolari.