Diverse

Nou născuți care uluiesc lumea. Bebeluși care vorbesc la naștere sau însemnați cu cifre pe frunte. „Sper să nu fie Diavolul”

Nou născuți care uluiesc lumea. Bebeluși care vorbesc la naștere sau însemnați cu cifre pe frunte. „Sper să nu fie Diavolul”

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment minunat, dar uneori bebelușii sunt surprinzatori, iar nașterea lor provoacă surprize.

Sunt cazuri de nașteri ciudate în întreaga lume, iar medicii sunt de multe ori nepuntincioși pentru a da o explicație științifică.

Bebelușul vorbitor imediat după naștere

Băiatul nou-născut a reușit să-i surprindă pe medicii de la maternitatea Norilsk, Rusia. La scurt timp după naștere, bebelușul … a început să vorbească.

Mai întâi a spus cuvântul „tată”. Și o zi mai târziu – „mamă”.

Acest caz extraordinar cu un copil care a vorbit imediat după naştere a adus pe medicii la un impas.

Imediat după naștere copilul a deschis ochii săi mici şi dintr-o dată în mod clar a spus: „Tata!”

„Am fost uimită! Am auzit cu urechile mele cum copilul abia născut a vorbit! – a spus obstetriciana şi psiholog la spitalul municipal maternitate din oraşul Norilsk, Marina Panova care a ajutat la naștere.

„ Eu lucrez în orașul Norisk de mai mulți ani (din 1986), însă aşa ceva nu a fost niciodată. Dar faptul este absolut real!”

Totuși, obstetriciana Marina Panova a încercat să explice acest fenomen. Potrivit acesteia, copilul este capabil să învețe înainte de naștere.

Și dacă mama comunică cu bebelușul în timp ce acesta este încă în stomac, acest lucru are un efect pozitiv asupra dezvoltării sale. Panova a mai menționat că copiii neobișnuiți se nasc din ce în ce mai des și a sugerat că acest lucru se datorează schimbărilor din lume.

Nou născut cu cifra 12 pe frunte

Hanru van Niekerk s-a născut normal, dar la scurt timp i-a apărut pe frunte clar ca lumina zilei numărul 12. Deci nu semnifică ziua nașterii lui el fiind născut pe data de 11.

Familia sa, din Johannesburg, Africa de Sud, este convinsă că numărul este legat de vreun aspect al vieții sale.

Copilul are numărul 12 imprimat pe frunte și, acest fapt fiind un pic ciudat, medicii n-au ascuns familiei că sunt puțin sunt confuzi cu privire la modul în care s-a format numărul pe fruntea copilului. Cel puțin, spun ei, numărul nu e 13. Asta ar fi fost chiar ghinion.

„Fiica mea a fost prima care a văzut copilul și mi-a spus că este însemnat cu cifra 12. Acest lucru m-a tulburat, pentru că numai Diavolul își însemnează supușii. Dar medicii ne-au spus că e posibil să-i treacă dacă urmăm un tratament pentru piele. Sper să nu fie Diavolul”, a declarat pentru presa locală Catherine Jooste, străbunica.