Info Actual

Info Actual > Diverse > Noua armă împotriva infecțiilor! Acţionează foarte rapid
Diverse

Noua armă împotriva infecțiilor! Acţionează foarte rapid

Noua armă împotriva infecțiilor! Acţionează foarte rapid

Antibioticul naturii, noua armă împotriva infecțiilor! Antibioticul naturii, o rădăcină extrem de valoroasă, adeseori comparată cu ghimbirul, este armă împotriva infecțiilor.

Este corba despre rădăcina de hrean este foarte indicată pentru vindecarea infecțiilor sinusurilor, pentru a atenua congestia nazală și poate preveni chiar și infecțiile tractului urinar.

262Deși nu este recomandat copiilor și nici  persoanelor care suferă de: ulcer gastric, gastrită hiperacidă, afecţiuni tiroidiene, colon iritabil, ori afecțiuni ale pielii, hreanul ras poate accelera imunitatea, conține o mulțime de vitamine și minerale.

Această minunată rădăcină contribuie la menținerea unei circulații sănătoase a sângelui și are proprietăți similare antibioticului când este dizolvat în stomac. Hreanul poate ameliora simptomele infecțiilor pe tractul urinar dar este foarte bună și în bronșite.

Hreanul conține, printre altele, vitaminele C, A, B1 și B2, săruri și minerale de fier, potasiu, calciu, magneziu, glicozizi sulfurați, acid carbonic, glutamine, aspargină și uleiuri volatile.

Este un antioxidant și revitalizant excelent. Ajută la tratarea simptomelor stresului, puternic detoxifiant și agent stimulator pentru activitatea organelor digestive, dar și pentru sistemul nervos.

Se folosește cu succes pentru ameliorarea problemelor respiratorii, tuse, bronșită și astm, datorită efectului expectorant (ajută la eliminarea excesului de mucus).

Are efecte antibiotice puternice. Hreanul este antibacterian, expectorant și bronhodilatator, așa că poate fi folositor pentru pacienții cu bronșită și astm. Pentru a trata problemele respiratorii, poate fi administrat împreună cu miere.

Citește continuarea…