Info Actual > Diverse > Nu credeți în virus? Mesajul lui Titi Aur: Senzațiile sunt foarte ciudate și grele!
Diverse

Nu credeți în virus? Mesajul lui Titi Aur: Senzațiile sunt foarte ciudate și grele!

Nu credeți în virus? Mesajul lui Titi Aur: Senzațiile sunt foarte ciudate și grele!

Nu credeți în virus? Titi Aur trece prin momente dificile din cauza infectării cu noul coronavirus și a vorbit despre primele simptomele care l-au făcut să meargă urgent la spital.

Pentru cei care sunt sceptici și nu cred în virus, pilotul Titi Aur le transmite că se păcălesc singuri și dacă prezintă simptome să meargă cât mai repede la specialiști.

„Plămânii sunt afectați 45 la sută, respir foarte greu. În primul rând, vreau să spun că am fost și sunt disciplinat, am respectat toate regulile, am purtat mască, nu am fost un disperat, am ieșit în public atât cât a fost nevoie. Colegii mei nu au suferit, familia este în regulă, eu sunt singurul afectat. Nu știu de unde am cules acest nenorocit de virus”, a spus Titi Aur, joi, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Previziuni”.

Parcă m-a strâns cineva de gât, parcă nu-mi ajungea aerul

„Am o formă medie de afectare”, a explicat acesta, adăugând că este internat de pe 1 aprilie. „Atunci am avut primele simptome de lipsă de aer. Am simțit un pic insuficiență respiratorie, parcă m-a strâns cineva de gât, parcă nu-mi ajungea aerul. Și, atunci, mi-am dat seama că e o problemă. M-am dus imediat la spital, unde s-a confirmat că plămânul era afectat.”

„Medicii se comportă extraordinar! (…) S-a reușit stoparea evoluției. Probabil, încet, încet, va începe revenirea. Senzațiile sunt foarte ciudate și grele, vorbesc foarte greu și îmi vine să tușesc”, a spus Titi Aur.

Nu credeți în virus? Mesajul lui Titi Aur: „Vreau să transmit tuturor celor care nu cred în acest virus că se păcălesc singuri! Cei care au simptome să se prezinte cât mai repede la specialiști. Dacă ajungi cu plămânul afectat 60-70 la sută, Dumnezeu va avea foarte mult de lucrat și nu reușește, pentru că are mult de treabă Doamne-Doamne”, a transmis pilotul Titi Aur.