Diverse

Nu faceți plăți în aceste zile, dacă nu vreți să rămâneți cu portofelul gol și să atrageți ghinionul

Nu faceți plăți în aceste zile, dacă nu vreți să rămâneți cu portofelul gol și să atrageți ghinionul

Vă plângeți că aveți probleme financiare și încercați să aflați de unde a venit beleaua? Pentru a fi cât mai norocoși la bani, trebuie să țineți cont și de perioadele în care îi cheltuiți.  Iată câteva sfaturi care vă vor scoate din impas.

Pot fi dați banii oricând din casă și portofel, astfel încât să atragem ghinionul de partea noastră? Există multe superstiții, dar și mai multe persoane care cred în ele. Tradiția spune că pentru a nu avea pagubă e important să nu faceți plăți în zilele de luni, pentru că altfel veți plăti toată săptămâna.

Și nici în prima zi a lunii, pentru că pierderile vor fi considerabile. De asemenea, se spune că nici seara nu e bine să scoateți bani din buzunar, pentru că veți rămâne lefteri.

Nu împrumutați pe nimeni, nici măcar pe membrii familiei

De asemenea, bătrânii spun că odată ce veți începe să dați bani cu împrumut, chiar și membrilor familiei, riscați să nu mai aveți finanțe. Pentru a nu avea datorii tot restul vieții, încercați să nu faceți plăți importante nici în ziua de marți.

Sub nici o formă banii nu se scot din casă de Bobotează, dar nici să cereți de la alții, pentru că aveți atrage paguba în casa voastră.

Cum începeți anul, așa o veți duce

De asemenea, banii nu se cheltuiesc nici în ultima zi din an și nici în prima zi din noul an, pentru că tot anul o veți ține doar în cheltuieli. De asemenea, se recomandă să nu intrați în Anul Nou cu datorii.

Indiferent cât de mult ar insista prietenii, nu le arătați banii strânși, pentru că îi veți putea pierde rapid. Dacă veți oferi cuiva un portofel sau o poșetă goală cadou îi veți aduce doar pagubă în viață. Nu în ultimul rând, dacă veți găsi bani la răscruce de drumuri nu îi ridicați, pentru că veți atrage doar necazuri în viață.