Info Actual > Ezoteric > Nu împrumuta niciodată aceste lucruri! Voropchievici: Cel mai mare captator de energii negative
Ezoteric

Nu împrumuta niciodată aceste lucruri! Voropchievici: Cel mai mare captator de energii negative

Nu împrumuta niciodată aceste lucruri! Voropchievici: Cel mai mare captator de energii negative

Nu împrumuta niciodată aceste lucruri! Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse lista obiectelor pe care nu ar trebui să le împrumutăm vreodată de la cineva.

Superstițiile astea sunt lucruri verificate de noi, transmise pe cale orală. Unii le cred, alții nu le cred și le cred abia când li se întâmplă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

1. Sarea – e cel mai mare captator de energii negative. Dar este și cel mai mare captator de energii pozitive, e purtător de informații. Curățarea casei se face cu sare, dacă e o bijuterie și vrei să o cureți o bagi în apă cu sare. Nu dăm sare din casă. În momentul în care ai dat, ai renunțat la energia locuinței, la energia ta. Poți să primeșți în schimb la sarea respectivă negativitate și lucruri care ti se pot întâmplă când tu, practic, ai dat scutul casei.

E și un amendament să nu superi. Dacă ai un prieten mai bun, se poate da sare, dar nu desfăcută, sigilată.

Nu împrumuta niciodată aceste lucruri! 2. Ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă – soția a dat unei vecine o cratiță uriașă în care facem gemurile și dulcețurile. Ne-a adus-o afectată, ne-a lipit-o. Ca dovadă, că îți poate trimite înapoi și acea negativitate de care vorbim.

3. Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dăm de tot. Astea chiar vin cu niște încărcături mai ceva decât sarea. Dacă am dat, am dat de tot.

4. Matura – Se încarcă cu cele mai multe energii. Păi vrăjitoarele pe ce zboară? Câte fire de păi sau de plastic sunt în matură, atâtea rele sau energii negative se strâng acolo. O dăm de tot, dacă o dăm.

5. Pâinea – Trebuie dată pâinea fără colțuri. Doar miezul. Dacă ai dat colțul, dai și bunăstarea. Colțurile definitivează un întreg.

Lunea și noaptea nu se dau bani împrumut, a concluzionat Mihai Voropchievici.