Info Actual > Diverse > Nu slăbești așa de simplu. Cea mai veche metodă care nu a dat grș niciodată. Ingredientul secret
Diverse

Nu slăbești așa de simplu. Cea mai veche metodă care nu a dat grș niciodată. Ingredientul secret

Nu slăbești așa de simplu. Cea mai veche metodă care nu a dat grș niciodată. Ingredientul secret

Oamenii devin frustrați atunci când nu reușesc să slăbească, deși se abțin de la dulciuri, pâine, sucuri dulci, etc. Specialiștii în nutriție ne sfătuiesc să nu mai dăm bani pe pastile de slăbit sau să ținem diete drastice, ci să încearcă o metodă naturală și eficientă prin care să scapi de stratul adipos.

Pe lângă pierderea în greutate, vei menține, de asemenea, nivelul zahărului și al trigliceridelor sub control, deoarece scorțișoara și cuișoarele sunt ideale pentru aceste probleme de sănătate.

Dacă vrei să știi cum să slăbești 30 de kilograme într-o lună, citește mai departe și reține această rețetă.

 

Ingrediente:

  • 2 batoane de scorțișoară
  • 1 linguriță de cuișoare
  • 1 ½ apă

Mod de preparare și consum:

Într-o sticlă adaugă un litru și jumătate de apă. Apoi bețișoarele de scorțișoară și cuișoare, sigilează bine și bagă la frigider, timp de cinci ore, apoi consumă.

Cantitățile date sunt echivalente cu 4 zile de tratament, nu este recomandat să îți prepari băutura în cantități industriale, deoarece aceasta trebuie să rămână proaspătă.

Bea 150 ml din acest preparat pe stomacul gol, timp de 15 zile, apoi fă pauză 15 zile și reia tratamentul pentru alte 15 zile.

Pentru efecte surprinzătoare, fă mișcare și mănâncă sănătos, pentru a-ți atinge obiectivul de minus 30 de kilograme într-o lună, potrivit dcmedical.ro.