Lifestyle

Nume surpriză la Pro TV. Cine sunt ultimii concurenți care de la „Ferma”?

Nume surpriză la Pro TV. Cine sunt ultimii concurenți care de la „Ferma”?

Nume surpriză la Pro TV. Cine sunt ultimii concurenți care de la „Ferma”?

După ce, rând pe rând, i-am cunoscut pe orășeni, este rândul sătenilor să-și completeze echipa de start. Pro TV a făcut publică echipa care va lupta pentru titlul de Fermierul anului 2020.

„Sătenii” care vor lua parte la reality-show-ul „Orășeni vesrus săteni”, de la Pro TV, sunt puternici și deciși să demonstreze că experiența lor rurală îi va ajuta să fie cei mai buni și vor să arate că tradițiile pot învinge tehnologiile.

Viviana Sposub

Vorbește lumea că este frumoasă, muncitoare și hotărâtă să câștige. Viviana a fost o răsfățată pentru că era artista familiei, dar acum știe că va fi nevoită să muncească în fiecare probă pe care o va primi. Nu îi plac tensiunile și nici jocurile de culise, așa că vrea să demonstreze că o săteancă poate câștiga prin sinceritate și implicare.

 „Îmi plac mult provocările și cred că un astfel de proiect mă va ajuta să mă dezvolt. Și mă refer aici la o evoluție pe toate planurile: atât personal, cât și profesional.”

Andrei Stoica

Când spui Mister KO, te gândești la Andrei Stoica. Este unul dintre campionii României la kickboxing și s-a aflat mereu în fruntea clasamentelor internaționale. Nu îi place să piardă și și-a bazat cariera pe integritate, demnitate și disciplină. Acestea sunt valorile pe care le duce cu el în lupta din Ferma. Dacă va reuși să fie săteanul câștigător, rămâne să aflăm!

 „Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem.”

Anisia Gafton

Când a urcat pe scena Românii au talent, Anisia Gafton a reușit să cucerească publicul prin glume și naturalețe. Apoi s-a aflat că era o absolventă de Informatică, pasionată de teatru și comedie. Momentele de stand-up pe care le pregătește devin virale în mediul online, iar acum este decisă să folosească umorul pentru a depăși orice situație tensionată.

 „Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări.”

Gabriel Toader

A lucrat în numeroase restaurante și a organizat multiple evenimente, așa că este obișnuit cu o viață agitată și cu ideea de a avea mereu ceva de făcut. De-a lungul anilor a încercat diferite meserii și consideră că cea de bucătar l-a ales pe el. Tocmai pentru că nu știe unde va ajunge și cu cine va concura, este decis să își testeze rezistența și puterea de a merge până în marea finală.

„Am o sete de cunoaștere, de a vedea lucruri, o nevoie de a-mi demonstra mie că sunt atât de pregătit încât pot să trec peste orice situație. Îmi place necunoscutul și mă motivează, așa că vreau să văd dacă îi voi rezista.”

Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei 4 formează gașca sătenilor și vor să câștige. Cei 8 concurenți din echipa Orășenilor sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *