Info Actual

Info Actual > Diverse > Nutritionist celebru: “Micul-dejun nu e recomandat celor care vor sa slabeasca”
Diverse

Nutritionist celebru: “Micul-dejun nu e recomandat celor care vor sa slabeasca”

Mihaela Bilic, nutritionist celebru, sustine ca micul dejun nu e recomandat celor care vor sa slabeasca. In plus, aceasta sustine ca nu este cazul sa ne fortam dimineata in cazul in care nu ne este foame!

Micul dejun nu e recomandat celor care vor sa slabeasca ”Necesitatea micului dejun poate avea argumente științifice cu o singură condiție: să-ți fie foame! A mânca dimineața e recomandat copiilor, persoanelor care urmează să desfășoare efort/muncă fizică dar nu și celor care vor să slăbească. Știu, o să spuneți că trebuie să luăm micul dejun, că e cea mai importantă masă a zilei. Ei bine, lucrurile s-au schimbat,” scrie Bilic pe pagina sa de Facebook.

Orice mâncare mâncată fără foame, îngrașă

”Când vrei să slăbești trebuie să mănânci mai puțin. Atunci ce rost are să-ți începi ziua “cheltuind” din puținele calorii pe care le ai în buget când te așteaptă o zi lungă de abținere în care cu siguranță o să-ți fie foame. Dacă corpul nu-ți cere de ce să-i dai? Orice mâncare și oricât de puțină ar fi, mâncată fără foame îngrașă. Corpul nostru se află într-o situație absurdă: primește mâncare când nu cere, doar pentru că trebuie, e ignorat când își dorește ceva și este certat că nu slăbește,” a adăugat Mihaela Bilic, nutritionist celebru.

Micul dejun nu e recomandat celor care vor sa slabeasca.  Tot ea ne sfătuiește să acționăm în logica obiectivului pe care ni l-am propus și să decidem: ori vrem să slăbim și atunci așteptăm să ne fie foame (chiar până la prânz, nu e o tragedie), ori vrem să mâncăm sănătos și atunci facem cum scrie la carte. Însă e greu de crezut că le putem avea pe amândouă… doar dacă micul dejun e o cafea cu lapte.