Lifestyle

Nutriționistul care regretă că a consumat alimentul cel mai popular și nu a știut

Nutriționistul care regretă că a consumat alimentul cel mai popular și nu a știut

Nutriționistul care regretă că a consumat alimentul cel mai popular și nu a știut. Celebrul nutriționist Cristian Mărgărit a spus adevărul despre un aliment considerat sănătos. Pe lângă acest aliment consumat de mulți, acesta spune că a mâncat margarină, pâine și brânză în cantități industriale, până să afle „și apoi să accept ca sunt nocive pentru sănătate”.

Puilor li se pun în mâncare aditivi (inclusiv hormoni- androgeni, estrogeni, progestageni)

”Puilor li se pun în mâncare aditivi (inclusiv hormoni- androgeni, estrogeni, progestageni), pe langa faptul ca animalele sunt selectate si incrucisate de zeci de ani pentru o crestere mai rapida sau alte caracteristici comerciale. Antibioticele nu afecteaza doar speciile direct vizate (animalul crescut pentru care si omul care o consuma) ci si alte specii”, completează Cristian Mărgărit.

Nutriționistul explică și de ce unii vegetarieni au stare de sănătate mai bună și nu e neapărat pentru că au eliminat carnea din alimentație ci pentru că au eliminat contaminanții din carnea industrială pe care o mâncau în cantități mari și preparată prost, asociată cu alimente nepotrivite, potrivit doctorulzilei.ro.