Info Actual > Showbiz > O celebă prezentatoare TV din România dă o veste surprinzătoare. A divorțat pentru a treia oară
Showbiz

O celebă prezentatoare TV din România dă o veste surprinzătoare. A divorțat pentru a treia oară

O celebă prezentatoare TV din România dă o veste surprinzătoare. A divorțat pentru a treia oară

Un alt divorț uimește showbizul românesc. Una dintre cele mai admirate prezentatoare TV a anunțat că a divorțat de cel de-al treilea soț după aproximativ șase ani de mariaj.

Este vorba despre Magda Vasiliu, fosta prezentatore de la Prima TV, care a anunțat că și ea și Cosmin Stoian, fostul soț, au ales să meargă pe drumuri diferite după aproximativ șase ani de mariaj.

Magda Vasiliu a dat de înțeles că în relație au apărut fel și fel de lucruri, aveau priorități diferite și au decis să se despartă.

Am decis fiecare să mergem pe drumul lui

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Primul soț al Magdei Vasiliu a fost baritonul Valentin Vasiliu. După doar doi ani de mariaj, în 2003, cei doi au divorțat. A urmat al doilea mariaj al fostei prezentatoare de la Prima TV cu tatăl fiului ei, cu Andrei Vintilescu. Însă, din nefericire, nici acest mariaj nu a mers, iar în octombrie 2014 au semnat actele de separare. După un an de la divorț, Magda Vasiliu s-a căsătorit cu Cosmin Stoian, iar acum, în 2021, ea a anunțat divorțul.